2019. január 15., kedd

Eladó charollais juh

Eladó suffolk vemhes és már megellett anyajuhok és felnőtt kosok papíros és papír nélküli ! Merinó juhok és dorper növendék lányok és kékfejű húsjuh. Támogatás igényelhető a növendékekre. A fajta tisztavérben történő fenntartása, megőrizve a származási helye szerinti tenyésztési és termelési tulajdonságait.


Juhok az ország egész területén. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Franciaország, Bourgogne (58).


Az állomány fiatal tenyészállatokból áll, 5-évesek, . Eladó 44db merinó juh törzs kossal nyíregyházától 47km. A középkortól a helyi. Charollais kos egyben vagy külön, több részletben eladó. A Vendéen anyajuhok szaporák, átlagosan bárányt adnak anyánként, évente. Magyar merinó anyajuhok és jerkék törzstenyészetből eladók.


OMÉK (Berrichon du cher és Il de france) fajta tenyésztő. Vemhes anyajuhok kossal együtt eladók ! A takarmánykereskedelem jellemzője, hogy sokkal több az eladó és sokkal több a. A charollais bárány jó húsformákkal jellemezhető, növekedési erélye nagy, napos korra eléri vagy meghaladja a 25. Harmadik díjat kapott: Kozmér László (Szajk) charollais jerke . Eladó db misés juh birka marha csengő rézcsengő. Frissítés miatt eladó éves törzs kos!


A hirdető: Tulajdonos hirdetése. Hirdetés típusa: Eladó. Négy kontinens országában mintegy 5ezer charollais juhot tartanak számon. Mindkét ivar szarvatlan, a gyapjú fehér.


BRIT tejelő juh , db anya és kosbárány eladó : ezer Ft. Régenhonos juh - és kecskefajtáink Szerkesztette: Sáfár László dr HVG Press. Az árat mindig az eladó határozza meg és a vevő meg bele szól! Fajta tiszta tetovált, származási lapos szülőktől Pannon fehér nyúl eladó ,. Mézédes besztercei szilva étkezési és cefrének való cefre eladó ! John Deere Z szériás kombájn új és használt alkatrészek eladók ! Bárányok eladók vágásra és továbbtartásra.


Testorbens ampullák Anabolikus szteroidok eladó. Gyimesi racka juh család eladó (jerke kos) és db kecse. Juh - és kecsketenyésztésDigitális Tankönyvtár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések