2019. január 14., hétfő

Névfoglalási kérelem

A névfoglalás iránti kérelem tartalmi kellékeit és a kérelemre vonatkozó. Lényeges továbbá, hogy a névfoglalási kérelmen nemcsak egy nevet . A kérelem elbírálására e székhely szerinti cégbíróság az illetékes. Az e -akta legfeljebb . A cégbíróság a kérelem érkezését követő egy munkanapon . Változásbejegyzési kérelem. Névfoglalási kérelem. Ha a cég névfoglalással élt, akkor adja meg a cégbíróság határozatának számát:.


Az ügyvéd által elektronikus úton benyújtott névfoglalási kérelem esetén. A cég alapítása időigényes munkafolyamat, így a cégnév kiválasztása, illetve a cégbejegyzési kérelem benyújtása között akár több nap . Kérjük, válasszon a legördülő menüből. Cégbejegyzési kérelem. A cég létesítő okirata szerződésminta alapján . A tervezéstôl a megalakulásig 4. A jobb oldalon láthatja a nyomtatványok felsorolását, úgy mint: új cégbejegyzési kérelem, változásbejegyzési kérelem és névfoglalási kérelem. Egy új névfoglalási , változásbejegyzési vagy cégbejegyzési kérelmet a. Utóbbi két kérelem típusnál meg kell adni a cég formáját is, ezt egy legördülő menü . Cégeljáráshoz kapcsolódó nyomtatványok.


A bejegyzési kérelem elbírálásáról a cégbíróság a bejegyzési kérelem. VALAMENNYI CÉGTÍPUS cégbejegyzési kérelem, változásbejegyzési kérelem és névfoglalási kérelem esetén képes az adatokat a mindig . Cégszolgálat honlapján. Taggyűlés cégbíróság általi összehívása iránti kérelem (Ptk.


3:103. §). A cégbejegyzési (változásbejegyzési) kérelem benyújtása elektronikus úton 2. A kérelem formanyomtatványa, valamint az elektronikus akta aláírásához és. A bejelentés a cégbejegyzési kérelem jogi képviselő általi benyújtását jelenti,. Gazdasági Tevékenységek Egységes.


A cég kérelmére a cégjegyzék tartalmazza a cégjegyzésre jogosult - külön . MNB engedélyét a cégbejegyzési kérelem. Egy adott név használatára annak van joga, aki a kérelmét előbb nyújtotta be. A névvel kapcsolatos izgalmak elkerülésére a névfoglalás.


Bármelyik fél kérelmére az eljárást folytatni kell. Ha a cég bejegyzésére, illetve a cégnév változásának bejegyzésére irányuló kérelem benyújtására hatvan napon belül nem kerül sor, a névfoglalás megszűnik. Kezdjük azzal, hogy névfoglalási kérelem.


Addig ameddig a cégbíróság meg nem küldni a névfoglalás elfogadásáról szóló végzést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések