2019. január 22., kedd

Mozanapló czuczor

Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Iskolai és egyetemi linkek Iskolánkkal, egyetemekkel és kollégiumokkal kapcsolato. Czuczor Gergely Bencés Gimnázium és Kollégium hivatalos weboldala. Tanulni és alkotni szerető, hittel teli gyermekeket nevelünk, szeretetteljes, családias környezetben, a magyar műveltség és a keresztény értékek alapján.


Joomla template created with Artisteer by Bodnár Lajos. Website Statistics and Analysis about birokgimi. Bornemissza Péter Gimnázium, Alapf. Ilosvai Selymes Péter Általános Iskola és AMI Tanár: Czuczor Tamásné.


Azt olvastam, hogy a Czuczor -Fogarasi szotar alternativ, de teljesebb magyarazatot. Ha jol tudom, statisztikailag a Czuczor -Fogarasi szotar se lett cafolva. Most már a mozaNapló -t használó iskolák is automatizálhatják a . Igazgató: Gál Edit Püspöki biztos: . Rövid nevek : Idegen nyelvű nevek : Státusz : Aktív. Intézmény jelleg : Köznevelési intézmény.


Kérjük, hogy támogassa idén is adójának egyházi -ával a Magyar Katolikus Egyház szolgálatát. Pro Paedagogia Christiana Alapítvány.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések