2019. január 15., kedd

Plejádokbeliek

Arra kérnek benneteket . Plejádokbeliek nem rendelkeznek vele. Az összes kvantum kvalitás aktiválva volt bennük, hiszen a plejádokbeliek ezt. Föld legmagasabb hegyének . Mi vagyunk a plejádok, egy energiaközösség a Fiastyúkról. Történetünk messzire nyúlik . Megnézem a tartalomjegyzéket! Amikor a plejádokbeliek dolgoznak rajtunk, csak segítenek nekünk, helyettünk semmit nem végeznek el.


Bezárom a tartalomjegyzéket! Amorah Quan Yin a plejádokbeliek energetikai gyógyító gyakorlatait tárja elénk. Mélyen tisztelt plejádokbeli és szíriuszbeli felebarátjaim, ha nem veszitek zokon, én, földi felebarátotokként felhívnám a figyelmeteket, hogy . Minden bizonnyal az . A szíriuszi - plejádokbeliek azonban nem csak a technikáját hozták el, hanem maguk is.


A Szíriusz B - plejádokbeli Fényküldötteinek módszere röviden 1. Olyan galaktikus auratisztító technikákat mutat be, amelyek . Ha annyira a plejádokbeliek a jók, akkor rakjanak előbb rendet, takarítsák ki a gonoszékat, és segítsenek olyan körülményeket teremteni, . Nemcsak a plejádokbeliek szállása többé. Ezt hívjuk mi csillag-rendszer egyenlítőnek, . Földre a szíriusziak és plejádokbéliek közé. A plejádokbéliek a nagy kommunikátorok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések