2019. január 17., csütörtök

Korlátlan beszélgetés telenor

Akár korlátlan beszélgetés hálózaton belül és mobilnet belföldön, EU roaminggal. Amennyit szeretnél, amiből szeretnéd. Persze elérhetőek más csomagok is, íme a teljes lista: . Az elküldött SMS ára egységesen minden belföldi alapdíjas hálózatba Ft.


Most akár egy évig külön havidíj nélkül beszélgethettek nálunk. Telenor - Hiper M Talk . Minden ügyfél igényelheti. Korlátlan belföldi beszélgetés , adat és SMS? A legdrágább csomag – korlátlan beszélgetés és SMS, havi GB . MOST -OS HAVIDíJ-KEDVEZMÉNYT ADUNK KORLÁTLAN MOBILNET.


A korlátlan beszélgetés a . Magánszemély és cég is. A legolcsóbb havidíjú és bekerülésű költségű korlátlan flottánk. Szerződés a flottával. A feltöltőkártyás előfizetők hét napig korlátlanul és forgalmi díj nélkül.


Biztonságos Mobilflotta. Alacsony havidíjas előfizetések 5-forintos percdíjakkal! Ft-os csomagban perc beszélgetés van, . A változó fogyasztói igényekre kínál kényelmes, . Magyarország, amivel nem kell számolni az elhasznált gigabájtokat, hiszen a mobilnet korlátlan. Ha kommentelni, beszélgetni , vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a . Nézd meg, vagy indíts új . Csoporton belüli díjmentes beszélgetés. Legdrágább megoldás: Havi 19.


Gb internet melyet ha túllépsz nem generálsz plusz . Maxi csomagban korlátlan beszélgetés jár minden belföldi mobil és. M tarifacsomagban a hálózaton belüli korlátlan beszélgetés két éven át . Folyamatos, villámgyors és valódi korlátlan mobilnet vezetékes áron, hosszútávra! GB adat, korlátlan beszélgetés és a díjcsomag ára) magas tetszéssel . Belföldről hívással az egymás közötti konferencia beszélgetés is korlátlanul Ft!


Bevezetjük a korlátlan mobilinternet tartalmazó tarifacsomagokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések