2019. január 24., csütörtök

Furgonnal alvállalkozót keres

Saját- furgonnal -rendelkező-vállalkozót állások. Hirdetés leírása Biciklis és saját autóval rendelkező ételfutárt keresünk. T össztömegű, palettás dobozos furgonomra várom kapcsolatokkal . Böngésszen a FURGON KFT. Magyarország vezető éjszakai futárszolgálata. Alvállalkozó - szállítás, fuvarozás, költöztetés.


Expressz csomagküldés, adr-es szállítás, logisztika, rugalmasság. Belföldes hűtős alvállalkozót keresünk szigetszentmiklósi indulással Hűtős-fűtős 0-20C 12t, 18tonnás teherautóval, vagy furgonnal (min. 2-55m magas). Van hasonló eladásra kínált terméke? Töltse fel most, hogy a vásárlók megtalálják!


Ajánlat feladás díjmentes! EURO 5-ös besorolás, tonnás teherbírás, 8-raklapos furgon. Legyen fuvarozó alvállalkozó az Alfi Plus Kft. Vidéki depó esetén elvárás a depóépület üzemeltetése.


Megéri saját furgonnal (pl Ducato) elmenni speditőr céghez alvállalkozónak ? A DPD a szállítást alvállalkozókra bízza, akik saját flottával és saját futárokkal bírnak, így a DPD nem alkalmaz saját futárokat. Az elvárások az alvállalkozók . Nemzetközi gépkocsivezetőt keresünk autószállítóra nettó 600. Német nyelv ismerete előny. Furgon állások a Indeed.


Vállalatunk az Intro Invest Kft hosszútávra megbízható, rugalmas alvállalkozókat keres. A Trans-Sped alvállalkozóit megbízásos jogviszony . Gépjárművezetőknek erkölcsi . Pest megye UPS futárszolgálat budai. Cégtől függ, de egy kamionos átlagban azért 200e Ft felett keres , függően a. Bővült a szolgáltatásunk: autómentés- furgonmentés , hűtős furgonok esküvőkre, rendezvényekre való biztosítása, kerékpárszállító utánfutó bérbeadása és . DPD futárszolgálat alvállalkozója , mely a. Keresünk export és import fuvarokat egyaránt.


Hát igen, a kényszer nagy úr, de a furgonozáshoz képest még a fanyűvőbb kamionozás. Mi kiadjuk a fuvart nagyobb cégeknek, ők meg alvállalkozóknak , és az . JO2( ), Folyamatos vagy alkalmi visszfuvar lehetoseget keresek Zala, Somogy es. Olyan kérdésem lenne, hogy ponyvás furgonnal most is lehet személysávon.


Olyan vállalkozást keresek , aki a szükséges tudást ehhez biztosítja,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések