2018. június 6., szerda

Szkirg kréta

A képre kattintva megnyithatja a Kréta Naplót! Igazgató helyettes: Intézményegység vezető: Dr. Iskolai BEIRATKOZÁS adatlap! Kérem, olvassa el és figyelmesen töltse ki az adatlapot! A BEKÜLDÉS gombra kattintva küldi el az adatokat, mely sikerességéről . Kérem, hogy folyamatosan figyeljék az intézmény hivatalos kommunikációs csatornáit: KRÉTA , Mozanapló, e-mail, honlap.


Mind a Békési Járási Kormányhivatal, mind a SZKIRG arra törekszik, hogy. Palatinus Pál, a SZKIRG igazgatója kérdésünkre. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz.


Felhívjuk a figyelmét, hogy a beiratkozáshoz szükséges adatok online beküldése esetén is a beiratkozás napján az . Intézményünk Kréta felületére az alábbi módokon juthat el: a honlapon lefelé görgetve, a Közelgő események alatti Kréta logóra . Köszöntjük a Kétegyházai Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium E- KRÉTA Elektronikus Napló bejelentkezési . KRÉTA e-Ügyintézés felülete, melynek köszönhetően az iskolához kapcsolódó ügyek személyes megjelenés nélkül, . Sze Tanítás nélküli munkanap ápr.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések