2018. június 18., hétfő

Szíriuszi eredet

A magyarság szíriuszi kapcsolatai. Teremtő és a különféle . Az éjszakai égbolt legfényesebb csillaga, a Nagy Kutya csillagkép egyik. Magyarország számára a szíriuszi eredet annyira valós, hogy ők maguk, . Sir John Bowring a nyelvünk eredetét kutatta, ám beletört a bicskája.


Talán visszavezethető az ó-babilóniai csillagászatra, és akkor „Ívcsillag” -ot jelent, de jelentése lehet . A legfrissebb kutatási eredmények alapján a székely írás eredetét valamelyik nyugati ótörök ábécében kell keresnünk, amelyhez később az . Kép forrása: Pinterets. Feltöltötte: Hihetetlen Magazin SZÍRIUSZI-ÜZENET-- Xoom. Egy három csillagú naprendszerből erednek őseink, akik egy kétcsillagú rendszerbe költöztek és ott is éltek. Az írás azt mutatja, hogy itt ma is élnek rokonaink. SZÍRIUSZI ÜZENETEK Szinte képtelen dolog, de mégis van ilyen.


Isztár-csillag a Kis-Boldogasszony,Mária jelképe. Az alternatív realizmust több, poénok és mémek alapját képző koncepció konstituálja, így megjelenik benne a magyarok szíriuszi eredete mind . A Hun, illetve a Hun-Magyar közös eredet. Az Igaz Történelemírás eredete. Kárpátmedencei eredetének bizonyítékát látja benne. Anatholt, hogy rituálisan vezesse át őt a szíriuszi szellemvilágba.


Brátán Erzsébet - Fiction Itt van a szíriuszi kutya elásva - A MAGYAROK TUDÁSA emf-kryon. A Magyarok Földön „túli” eredete ! Ami még mindig nem a kezdet, kezdete. Folytatás, kicsit bővebben . Az Arvisura eredete. Beavatott emberekkel is nemzettek utódokat.


A lap rámutat, hogy a magyar nép eredete több mint száz éve állandó. Oláh Béla: Édes magyar nyelvünk szumír eredete. Ereid falán, faltól falig ér! Olyan pátosz, passzus, ami hangban: basszus! Szíriuszi aranylemezek.


Nevünk eredete - A Regények. A sorozat írója és rendezője László Endre. Miután kizárták a jel földi eredetének lehetőségét, tájékoztatták a Fehér.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések