2018. június 18., hétfő

Csomagtér védő

A x méter méret a csomagtér védőhuzat teljes nagyságára vonatkozik, az oldalrészekkel együtt, azonban a lökhárító védő (x cm) nélkül. Külön megvásárolható fejtámla védő huzat is! A COMPASS csomagtartó védő takaró praktikus megoldást kínál tisztasági kockázatot jelentő anyagok és háziállatok szállításához.


REZAW - Esztétikus, erős anyagú csomagtér védő tálca süllyesztett csúszásgátló gumival! A biztonsági csúszásbetét megakadályozza a csomagtérben .

A Compass védőtakaró megvédi a csomagtartó alsó, oldalsó és hátsó részét a szennyeződésektől. A takaró különösen hasznos kutyák vagy építőanyagok . A csomagtartó tálcát az gépkocsi gyári szőnyegére teszik. Bootector csomagtérvédő.


Védi a padló borítását, az oldalsó kerékházat és a hátsó ülések. A gumi csomagtér tálcánk az egyedüli termék, amelyhez lökhárító védőt is gyártunk, Doggymat néven. Ezt a tartozékot a weboldalunkon tudják megrendelni a .

Trixie Friends on Tour csomagtartó védőborítás. Csomagtartóban utazó kutyák fontos kelléke. A nylonból készült strapabíró, vízlepergető borítás megóvja. Kutyafelszerelések Prémium minőség, könnyed . Mucky Pup csomagtér védőhuzat.


Erős vízhatlan több funkciós csomagtér védő borítás. Egy tökéletes megoldás Neke ha gyakran utazol együtt a kutyáddal autóban. Vastag, minőségi steppelt anyagból készült. Kívül puha szövet, így a kutyus . Kiváló minőségű alapanyagok!


CSS chiptunig,optikai tuning, autó és hajóhifi. Szőrnek és egyéb szennyeződésnek ellenálló műszálas anyagból készített csomagtartó védő takaró, lökhárító védővel. XCcsomagtér védő burkolat, Alpok Autó Volvo VVVSSXCXCXCautók termékek kiegészítők webáruháza. Praktikus csomagtartó és kárpitvédő huzat, csomagtér védő személygépkocsikba.


Eladó új Univerzális csomagtér takaró, védő Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!

CSOMAGTÉR TÁLCA 90X CM BOTTARI. HUF Rendelés alatt, Várható . Elérhetőség: Raktáron. SXs cross csomagtér lökhárító védő élvédő műanyag dekorcsík.


Dacia gyári és utángyártott alkatrészek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések