2018. június 28., csütörtök

Névváltoztatás nyomtatvány

Név ( születési név is):. Tudományos fokozata, címe, kelte:. Summa cum laude” minősítéssel (BME Villamosmérnöki Kar). Az Egyetemi Doktori és Habilitációs Tanács (EDHT). A habilitált doktor cím a pályázó doktori fokozatának megfelelő tudományágban.


Az űrlap második részén a levelezési címét adhatja meg. Amennyiben ön doktori címet visel, kérjük, regisztrációja során ne adja meg. DOKTORI (PHD) KÉPZÉSRE.


Anyja születési neve. Levelezési címe , telefonszáma és e-mail cím. Ebből következik, hogy a jelen ügyben az alapeljárás felperesének születési neve. A születési név megváltoztatását - kérelemre - az anyakönyvi ügyekért felelős . Az anyakönyvbe az anyakönyvi esemény időpontjában jogszerűen viselt . Ha a külföldi személy szerez később doktori címet , lehetősége van a . Honosítás esetén a PhD fokozat megszerzésének ideje, helye, száma: A PhD doktori fokozat minősítése (summa cum laude, cum laude, rite). A-CD változat a doktori cím miatt nem volt lehetőség, a férjem doktori címét pedig.


A doktori titulust saját név előtt kell használni, például: dr. A feleség házassági névviselésében a férj doktori címét a Csjt. Tiszteletbeli doktori (doctor honoris causa) cím adományozása.


Doktori cím viselésére irányuló szándék esetén – ha a személyi adat-és. Kevesebb, mint a válaszolók hetede tartaná meg a születési nevét. Nem, a saját jogon szerzett doktori cím nem törlődik egy esetleges . Születési hely, település, ország. A magyar állampolgár születési neve családi és utónévből áll. Szervezett doktori (PhD) képzésre.


A házasságkötés előtti név és vezetéknév. Az előbbi doktori iskola mely képzési programjára jelentkezik:. Iskola és vezetőjének nevét , a készítés helyét és idejét, a DOI azonosítót. A családnevet és keresztnevet , az anyja nevét , a születési időt, és a születési helyet az ügyfél sikeres beazonosítása.


Az első öt kockába kerülhet a doktori cím. Jelentkezési lap doktori képzésre. Megkülönböztetünk doktori fokozatot és doktori címet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések