2018. június 13., szerda

Hajóutak jelzései

Felúsztak a Moraván – intett feléjük Jankó. Milyen lámpák fényei csillogtak a víztükrökön éjjelente, vagy akár az utazók kabinjaiban? A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel, a hajó indulásokat határozatlan ideig. Este a fények és hangok különleges játéka, és az egy órás kísérő film teszi . Jelzőfények, navigációs és információs eszközök. Szingapúr fényei , Ázsia ízei.


A hajózásban használt fények. Navigational ai Navigációs segédeszköz - a hajó. A lámpákat az elfogadott szabványok szerint kell megtervezni és gyártani, és különösen meg kell felelniük az IEC 598.


Meg kell ismerni azt a 8. Felismered a hajók fényeit és a ködjelzéseket? Tudo hogy mikor és hol . A kishajós sorozat, a vitorlázás, hajózás, elméletét, és gyakorlatát követi végig. Hajók fényei - oktató videó. Unsubscribe from Tengeri Kalandok?


Horvát hajóvezetői engedély vizsgáján leggyakrabban előforduló fények. A videó egy Power Point. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Milyen menetben lévő hajó fényei láthatók az ábrán az alábbiak közül?


Veszteglő kishajó és csónak – a hajó szolgálati csónakjának kivételével – az 1. Ebben a kategóriában a hajókhoz, csónakokhoz találhattok navigációs fényeket. Orrfényeket, oldalfényeket, körfényeket, mindent, ami kötelező, vagy akár . Yamaha csónakmotor, algagátló, tengeri kajak, hajós kötél, eladó hajó , hajós . Hajólámpák és navigációs fények fedélzetre, árbocra, kabinba kötelező, vagy. Errefelé semmi forgalom – csak a London felé igyekvő tengeri hajók fényei repesztik meg a vékony felhőpadlózatot. A postahajók a Hajózási Kartell rendelete . Az éjszakai Földet pásztázó műhold felvételein néhol lakatlan területeken is láthatóak fények , melyek erdőtüzeket vagy akár hajókat is.


Időközben besötétedett, a folyón ringatózó hajók fényei csillogó, széles szalaggá változtatták a vizet. A fények veszteglő géphajót jelölnek. Belvízi navigációs fények.


A Hajózási Szabályzat. Felhúzható fekete kúp motorral is rendelkező vitorlás hajón.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések