2018. június 21., csütörtök

Idegenforgalmi alapfogalmak

A turizmushoz kapcsolódó alapfogalmak. Bővítésük folyamatosan történik. Ha valamit nem találsz, és érdekel a fogalma, akkor a . TURISZTIKAI ALAPFOGALMAK. A szükséglet olyan hiányérzet, mely cselekvést vált ki önmaga megszüntetésére. Az áruk termékek és szolgáltatások.


Turisztikai alapfogalmak - CÉLCSOPORT A látogató, aki az állandó lakóhelyén kívüli más országba utazik bármely céllal, kivéve, hogy kereső foglalkozást . Start studying Turizmus alapfogalmak. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. A(z) idegenforgalmi alapfogalmak kifejezésre egységekre bontba van találat! Definiálni kell még az alapfogalmak között a turizmusban résztvevő személyt, a turistát is, vagyis ki a turista?


A nemzetközi idegenforgalom szereplői látogatók, . VENDÉGLÁTÓ- IDEGENFORGALMI ÉRETTSÉGI VIZSGA II. A VIZSGA LEÍRÁSA A vizsga részei Középszint Emelt szint 1perc per. Magyarorszg idegenforgalmi fejlesztsi clkitzsei az idegenforgalmi . Bevezetés a tananyag használatába. A rekreáció, sport és turizmus közös területei - Dr. Sportturizmus, turisták sportja.


A legfontosabb alapfogalmak. A weblapok és az idegenforgalmi szakma elemzése, az informatikai trendek. Megbízható, ellenőrzött. Könyv: Gazdasági alapfogalmak kisszótára - Dr. Kerepesi Katalin, Dr.


Célkitűzés: Alapozó tárgyként alapfogalmakat , alapvető idegenforgalmi ismereteket közöl, s általános képet kíván adni a turizmus elméleti alapjairól, gyakorlati . Az alapfogalmak értelmezését követően a hallgatók megismerkednek a turizmus nemzetközi vonatkozásaival. A törvény minden alapfogalmat definiál, de a legfontosabbat, a törvény tárgyát képező közérdekű, területi turisztikai marketinget nem. Igazodjon el a turizmus intézmény és szervezeti rendszerében,.


BGE KVIK IDEGENFORGALMI SZAKKÖNYVTÁR. A hallgató ismeri a turizmus alapfogalmait. A leírtak megértéséhez szükséges az alapfogalmak ismerete, melyeket a szakirodalmak tanulmányozása után részletesen kifejtettem az első fejezetben.


Idegenforgalmi szakmai témakörök. Balaton idegenforgalmi régiót alkotó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések