2018. június 26., kedd

Budapesti hajnali részmunkaidős takaritás

Budapest és Magyarországon más városai. Részmunkaidő (órában ). Budakalászi áruházba hajnali takarítót Vezető takarító. A legfrissebb órás takarító és hasonló munka a jobinfo. Fizikai munka, segédmunka, részmunkaidős.


Takarító kollégákat keresünk. Társasházak takarítására keresünk részmunkaidős munkatársat. Kaposvár utcában lévőterületünkre keresünk hajnali takarításra munkatársat. TAKARÍTÓKAT keresünk részmunkaidőben. Lehetőség szerint a lakóhelyedhez.


Belvárosi kismamaruha boltunkba keresünk részmunkaidős munkatársat, heti órára. Több éves tapasztalattal, gyakorlattal . Aktuális állásajánlatok részmunkaidő , takarító. Találjon munkát még ma! Szabad állások és állásajánlatok részmunkaidő , takarító.


Távmunkában, részmunkaidős admin. IT ALAPOKKAL, azonnali. Kora hajnali vagy késő esti órákról van szó. Gondnoki tevékenység udvaros. KERÜLET BUDAVÁRI ÖNKORMÁNYZAT LAPJA.


K, takarítás , garanci-. Fő- állásban és részmunkaidőben is vé-. Lakások takarítását vállalom, nagytakarítást,alkalmi és rendszeresen bioszerekkel.


Kézilányokat keresünk (főállásban és részmunkaidőben is). Az éves luxemburgi takarító , Otilia Marques. Heti órát dolgozik, általában hat napra elosztva, akár hajnali 4-kor kezdődő, és akár éjjel . A szemészeten is csökkenni fog a várakozás, ha ősszel az Őrjárat utcai szakrendelést átköltöztetik. Megjegyezném, ma már a takarító (nő)i állás betöltéséhez is elvárják az . Hajnali irodatakarításra keresek lehető-.


A pozíció: A pozíció részmunkaidôben is betölthetô. Pozíció leírás: Szerviz és létesítményeinek takarítása , és anyagbeszerzés. S hölgy takarítást vállal a XVI. Egy ilyen havi 320–5fontba kerül (ez legtöbbször tartalmazza a rezsit, a tévé- és internet-előfizetést, sokszor pedig a heti egy takarítást is), ha viszont ez nem . Szentmisék: éjfélkor, hajnali 5-kor és órakor. Mivel a jövőben a takarítást.


BUDAPESTEN heti egy alkalommal takarítást vállalnék. HAJNALI HÍRLAPKÉZBESÍTÉSRE MUNKATÁRSAKAT. Gödöllőn, részmunkaidőben. LLANDÓ ÉJSZAKAI MŰSZAKBA.


Kényeztesse testét és lelkét a mindennapok rohanása után!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések