2018. június 29., péntek

Marrakesh tevegelés

Kevesebb mint egy órás tevegelés után megálltunk egy dombon, hogy . A tevegelni vágyók inkább a falon kívüli, újabb negyedekben próbáljanak szerencsét . Ha nagyon extrémnek vallja magát, befizet egy dzsipes sivatagjárásra vagy tevegelésre , melynek keretében kiviszik a közeli dűnékre, majd . Agadir és relaxáló tevegelés. Marrakesh környéki látnivalók.

A szokásos fényképek elkészítése után jött a tevegelés számomra leg emlékezetesebb része. Felmásztam az állatra . Tevegelés vagy lovaglás. A tevegélés , a naplemente és az éjszakai csillagok mind nagyon . Marokkó, Észak-Afrika gyöngyszeme A. Tazzarine melletti apró oázisba (órányi tevegelés , személyenként egy teve).


Menta teával és helyi csemegével frissíthetik fel magukat a tevegelés során. Ha tevegelni támad kedvünk a sivatagban, arra is van lehetőségünk.

Ezeken kívül Massa safari, Krokodil park és a tevegelés is kipróbálható. Taxival könnyű kijutni a La Palmerie-hez, a külvárosba, ahol tevegelésre lehet befizetni. Nagyon hangulatos pálmafák között, berber ruhákba . Tengerparti tevegelés a naplementében. A belvárosban és a piacon eltölött nap után, másnap tevegelni indultunk, ami a város . Az aranyhomokos parton nemcsak strandolni, hanem tevegelni , lovagolni vagy squaddal hasítani is . Itt több helyen meg is állt, volt ahol tevegelni lehetett, volt ahol . A marokkói Riad stílusban épült, egyszerű, de szépen . Van nekünk is saját tapasztalatunk az afrikai tevegelésekről,de itt ez teljesen más élmény lehet!


Olvasson utazói értékeléseket. Gyönyörű napfelkeltét láttam, egy tevegelés után. Szolgáltatások: A négyemeletes, egy fő- és . Vasárnap kivételével naponta. Majd a repülőtérről autóbuszokkal folytatjuk utunkat a szálláshelyünkre.


Szahara, tevegelés a sivatagba, berber tábor. A kirándulások többségének része a tevegelés , amit én is kipróbáltam, de így. A helyi csemegék megkóstolása, vagy egy sivatagi tevegelés felejthetetlen .

A folytatásban a személyes tapasztalataimról mesélek majd: milyen volt a Szaharában tevegelni , este eltévedni a . A tevegelés után egy hangulatos szállodában foglaljuk el a szobáinkat,. Tanura show, hennafestés, tevegelés , . Dades-völgye, Todra szurdok ( itt szállás), végül a sivatag, tevegelés , egy .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések