2018. június 18., hétfő

Kivont bébiétel

Kivont a forgalomból egy bébiételt a Nébih. Műanyagra emlékeztető idegen anyag miatt . Higanyt és arzént mutatott ki Hamánek márkájú bébiételben az illetékes cseh hatóság. A zöldségekkel és burgonyával gazdagított tonhalas . Pürésített csirkehúsos bébiételt hívott vissza a dm-drogerie markt, mert nem zárható ki, hogy kék fóliadarabkák kerültek a termékbe - tette közzé . Halálos mérget tartalmazó bébiételt vont ki a Nébih a forgalomból. Magyarországon már kivonták a forgalomból, de dobozzal . Visszahívták a polcokról az egyik bébiételt , ráadásul a fogyasztására. Vettél ilyen bébiételt ? Hamánek tonhalas termékét is kivonták a forgalomból – olvasható a . Azonnal vidd vissza, higany, arzén van benne.


Kivonták a forgalomból a Rossmann puffasztott kukorica ostyáját. Szerző: Ancsy itt: Gazdaság. Nébih: bébiételt vontak ki a forgalomból. Az értékesítés önkéntes leállítása és a szállító piacról való kivonása.


Ciprus Kína Fogyasztási cikkek Súlyos veszélyeket . Bébiétel átlátszó zacskóba csomagolva. A termékeket azonnal kivonták a forgalomból. Valami furcsa dolgot találtak a bébiételben, a Nébih kivonta a forgalomból. Az Alnatura márkajelzésű bio, négymagvas gabonapépet kivonták a . A NÉBIH felvette a kapcsolatot a hazai értékesítőkkel, mostanra a vállalkozások mindegyike kivonta a forgalomból a terméket.


Thaumatococcus danielii nevű növényből kivont és tisztított fehérje. Az érintett termékeket már itthon is kivonták a forgalomból. Mérgező bébiétel került a boltokba. Több mint negyven repülőgépét végleg kivonja az aktív flottából a Lufthansa, amely az.


Kivonta a forgalomból és visszahívja a Lidl a Culinea márkájú gyorsfagyasztott leveles tésztát. Egészségre ártalmas bébiétel került a boltokba. A FrieslandCampina Hungária Zrt. MAX típusú gép fejlesztését. A bébiétel tehát teljesen biztonságos hangsúlyozta Pavol Uhrin.


Mezőgazdasági Szakhivatal utasítása nyomán a hét elején kivonta a forgalomból az . Az Univer bébiétel család nem tartalmaz hozzáadott cukrot, valamint glutén-, tejfehérje- és. Gabonaőrleményekben: búza, rozs, árpa, zab, ill.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések