2018. június 28., csütörtök

Kameruni törpekecske eladó

Csongrád , Hódmezővásárhely. Két kameruni törpekecske gida eladó. Iregszemcsén kameruni törpe kecske család két gidával eladó. Holland törpe kecske gidák, törpekecske - apro.


Kameruni törpekecske gidák eladók ! Többféle olcsó, használt kameruni törpe kecske eladó.

Mennyi a kameruni törpe kecske ára használtan? Hódmezővásárhely - A vásárhelyi Bánhidi család két éve foglalkozik kameruni törpekecskékkel, ma állat alkotja az állományt. Ha valaki ezen a területen foglalkozik kameruni törpe kecske. Az eladó kecske keresett állat, mert tartása . Győri Hírek - Oxygen Hírügynökség.


Eladó állatsimogatóba való cukiságok! Az afrikai pigmeus törpekecske vállmagassága 41–cm. Ugrál, mint a bakkecske, szokták mondani arra, aki nem képes nyugton maradni, folyton mozgásban van.


Bajor-barna kecskék, 2db éves tejelő, és 1db német import éves.

Törpekecske család családi okok miatt mélyen áron alul eladó. Egy bak, két haromeves anya, két marciusi gödölye és egy növendék . Lehetőleg egyben eladó a képeken látható törpekecske állomány, amelyben 2db anya, 1db bak és db növendék kiskecske van. Csak továbbtartásra adók el!


Eladók holland törpekecskék és egy kameruni birka. A kecskék lányok, a birka fiú. Február végén március elején. Tőlem is vittek el törpekecskét csak azért, hogy házikedvenc legyen belőle.


Okos, értelmes állat, szociális és társaságkedvelő, a nevelésen . Vélemény: Részletek . Jöhet vele a macska is egye fene. Hirdetés feladása ebbe a kategóriába . Kecskemét — Eladósorba kerültek a helyi vadaspark lakói, amit a . Búr kecske és kameruni törpe kecske gidák eladók. Törpe kecske eladó 2db egy anya és egy jerke. Normand fenyőmag, kg és colorado fenyőmag, kg eladó. Júniusi születésű kameruni törpekecske bak eladó , vagy cserélhető.


Több fajta kecske és juh eladó - hasznaltcuccok.

Ellenben a holland tarka birka, a magyar racka juh és a kameruni törpekecske már barátságosan közelítenek felénk, csak akkor csalódnak egy . Olcsó eladó új és használt kameruni törpe bárány. Akciós bárányok, törpebárány akár . Egy kameruni - törpekecske mennyi tejet ad? Tudtok e nekem mondani Bács - kiskun megyében eladó holland törpe .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések