2017. december 26., kedd

Szállodai szoftver árak

Beüzemelés: ingyenes. Foglalási modul, Channel manager, Housekeeping, Számlázás. Amikor Ön nem a felhőben szeretne dolgozni vagy nincs szüksége a nagyobb hotel szoftverek funkcionalitására.


Online szállás nyilvántartó , Online foglalás , Channel manager. Egyedi igényeket is kielégítő online szállodai szoftver , mely kisebb panzióktól kezdve, . Szállodai ügyviteli rendszer. Családok vendégül látása esetén a gyermek árak könnyedén felvihetőek. Szezonok, hétvégék és kiemelt ünnepek is kezelhetőek . Prémium kategóriás rendszer, mely az összes szállodai tevékenységre.


Felhő alapú szálloda szoftver. A SabeeApp channel manager valós időben szinkronizálja a szoba áraidat és az elérhetőséget, így az értékesítés irányítása a. NTAK-kal kommunikálni képes szálláshelykezelő szoftverek. Interneten kezelhető komplex szállás szoftverek.


A legideálisabb választás önálló szálláshelyek üzemeltetői számára. Kisebb szállodák és Panziók. Sorra vesszük a leghasznosabb szállodai szoftvereket, mint PMS,. Hasonló szoftverekhez képest jelentősen alacsonyabb ár. A Szobafoglalás menete a két kiemelt szállodai szoftverben.


Szoftvereinkért szintén két ütemben fizethetnek Ügyfeleink, a telepítés . A szoftver alapvető funkcióit hasznos kiegészítőkkel bővitheti. Ellentétben más szállodai szoftverekkel, a Clock Voucher támogatja az árakat , kedvezményeket . RoomSoft szálloda adminisztrációs rendszer, integrált foglalási és ügyviteli. Az árak szabadon és kellően rugalmasan beállíthatók, legyen a szempont akár . A legelterjedtebb szállodaszoftver. Bugyi HostWare-re váltott.


Válogatott éttermi és szállodai szoftver linkek, éttermi és szállodai szoftver témában. FOGLALÁSOK, SZÁMLÁZÁS, ÁRAK beállítása, . A szállodai szoftverek piaca Magyarországon Csapó László Attila Szent István. TravelSoft Online csoport: Idegenforgalmi ügyviteli szoftver rendszerek.


A programcsomag tartalmazza az összes alapvető szállodai front office tevékenységet,. Az Ntak információs oldala szerint eddig a HostWare Kft. Függetlenül attól, hogy Ön egy resort vagy városi szállodát , egy családi. A foglalás utolsó szakaszában van rá szükség az optimális ár elérése érdekében.


Használja Ön is a SnowHotel ( szálloda , étterem) iskolai szoftvert az elméleti. Vendégbarát érintésmentes zárszerkezet, sokoldalúan paraméterezhető szoftver , széleskörű integrációs lehetőség. Wellness és fürdő beléptető modulok.


Amennyiben szoftverhibát észlelt, természetesen ingyen, garanciálisan vállaljuk a javítást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések