2017. december 11., hétfő

Nkm földgáz csoportos beszedés azonosító

Aki csoportos beszedési megbízással (folyószámláról történő utalás) egyenlíti ki a. Csoportos beszedési megbízással: a folyószámláját vezető bankot csoportos beszedési megbízással hatalmazhatja fel arra, hogy gázszámlájának összegét az . Felhatalmazás csoportos beszedési megbízás teljesítésére,. Vállalom, hogy az e-mail címemben bekövetkezett változást az on-line ügyfélszolgálaton a. Megfelelő Díjnet azonosító esetén az internetbank regisztráció aktívvá válik. Amennyiben az elektronikus számlákat nem csoportos beszedéssel kívánja . Kényelmes fizetési megoldás. Számlája összegét az Ön által megadott banki folyószámláról vonjuk le automatikusan. A rezsiutalványokat földgáz - és villamosenergia-szolgáltatás.


Beszedők, Beszedők azonosítója. NKM Energia az ország . Felhasználó azonosító száma: 4200459236. Földgáz egyetemes szolgáltatási. O csoportos beszedési megbízás (CSOB). POD) után zárójelben szereplő számsor.


Számlakiegyenlítés (fizetés) módja: csoportos beszedési megbízás (CSOB) . Ha Ön csoportos beszedési megbízással (automatikus banki utalással) fizeti számláját:. Ha e-számlás vagyok, vagy papírszámlámhoz nem kértem csekket, hanem csoportos beszedési megbízással (CSOB), bankkártyás fizetéssel vagy egyedi . Kattintson a bankkártyás fizetés menüpontra. Adja meg a Fizetőazonosítót és a Terhelési összesítő számát.


Fizessen kényelmesen és biztonságosan a . GIRO kó amit csoportos beszedési megbízás. Az adott számlában elszámolt földgázfogyasztás díját és az alapdíjat összesítő sor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések