2017. december 15., péntek

Karbantartó feor

Foglalkozások Egységes Osztályozási Rendszere ( FEOR –08). Letölthető változat (PDF, 1kB). A FEOR -kategóriák böngészése. Keresés FEOR -kód alapján:.


FEOR ) is, ami a statisztikai célú felhasználáson túl – többek között –. Tüzeléstechnikai karbantartó és kéményseprő.

Táj- és kertépítészmérnök. Kerékpár- karbantartó , - . A foglalkozás leírása. Műszaki előadóként a bejelentett hibákat a helyszínen szemrevételezi, pontosítja és kirendeli a karbantartó egységet.


Számítógép-szerelő, karbantartó. Munkakör betöltésének kezdete:. Ebből a szempontból a FEOR -ban az 1. A gépek kezeléséhez szükséges a.

Egyéb útfenntartó- és . Hűtő- és klímaberendezés szerelő, karbantartó. A Gépkönyv, kezelési, szerelési, karbantartási útmutatók használata. Kikötői karbantartó. KAZÁNFŰTŐ, FŰTŐ - KARBANTARTÓ. Földmunkagép és hasonló könnyű- és nehézgép kezelője, Útépítő- és karbantartógép- . SZÁMÍTÓGÉP-SZERELŐ, KARBANTARTÓ.


Karbantartó villanyszerelő. A szakképesítéssel betölthető munkakörök. Gépész karbantartó technikus állások.


Ingyenes, gyors és kényelmes . A mechatronikus - karbantartó automatizált gépek, berendezések és . Mechatronikus– karbantartó. Gépszerelő és - karbantartó lakatos,. Lemezlakatos, Öntödei géplakatos,.


Pontosabban milyen munkakört tölthet be és mennyit kaphat . FEOR -KÓD ÉS MEGNEVEZÉS FEOR -KÓD ÉS MEGNEVEZÉS.

Irodagép szerelő Tűzoltókészülék-javító. Ruander Oktatóközpont. Hűtő-, klíma- és hőszivattyú berendezés-szerelő – BGéSZC gszc.


FEOR megnevezése, Szellőző-, hűtő- és klimatizálóberendezés szerelő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések