2017. december 28., csütörtök

Eladó digitális alkoholszonda

Digitális alkoholszonda. Megállapítja a véralkohol szintet a kilélegzett levegőben mért alkohol mennyiség alapján. Mérési határ: 00- . Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - alkoholszonda. Ez egy hordozható digitális zseb alkohol szonda.


A gyors és pontos mérési adat biztonságot ad neked és mások számára. Az alcohol szonda kicsi és könnyen . TGreen digitális alkohol szonda teszter érzékelő dobozos BAC. Termék helye: Budapest. Az ACE II alkoholszonda a rendőrségnél is használatos elektrokémiai érzékelővel van felszerelve, ez lehetővé teszi, hogy igen pontos mérés. SENCOR SCA BA digitális alkoholszonda a Media Markt kategóriában.


Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Mindegy hogy magáncélra vagy céges, ipari felhasználásra keres digitális alkoholszondát, webáruházunkban a legjobb helyen jár. Használt Csn1csigaszivattyúk eladók kitűnő állapotban!


Alkoholszonda vásárlás a legjobb áron: Alcovisor, Sencor, Dräger, DK AA Product CO. Az akkumulátor élettartamaA Huawei MateBook X Pro akkumulátor élettartama a nap folyamán fenntartható. Ezzel a szondával néhány másodperc alatt . Eladó új és használt Elektronikai és műszaki cikk hirdetések XVII. Multifunkciós digitális alkoholszonda Ha nem tudod biztosan eldönteni, hogy az. Szerződés: Eladó és Vevő között a Honlap és elektronikus levelezés igénybevételével.


A digitális adattartalom működése, műszaki védelmi intézkedések. A Smart üzemanyagcella érzékelős digitális alkoholszonda rendkívül nagy pontosságot és megbízhatóságot kínál. A készülék az alkohol jelenlétét vizsgálja a . A vásárlást követő fél évig az eladó kötelezettsége a bizonyítás, fél év elteltével a vásárló kötelezettsége a hibás teljesítés bizonyítása. Vállalkozás esetén a . Tudjuk jól, hogy eladó műhely után kutatni fárasztó és időigényes feladat.


Egy digitális alkoholszonda gyors, pontos és könnyen használható. Az alkoholszonda használata közvetlenül vagy percig a szeszes ital fogyasztása után a szonda. Se az eladó , se a gyártó nem felelős a készülék használatából adódó károkért.


Ingyenes szállítás az egész országban. Olcsó új eladó és használt Hitelesített alkoholszonda. Az Eladó a fogyasztó elállási nyilatkozatát annak megérkezését követően köteles elektronikus adathordozón haladéktalanul visszaigazolni, amennyiben az .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések