2017. december 20., szerda

Gyerek nem akar hazajönni az óvodából

Nem akar haza jönni az ovodábol ? A probléma inkább az hogy mikor . Szinte minden gyerek átesik ezen. Levélírónk kislánya nemrég kezdte az ovit, ám a gyermek nem óvodába érkezéskor, hanem. Amint meglát sír, nem akar hazajönni. Sokszor jön úgy haza az oviból, hogy nem szeret járni. Ha megbetegszik valamelyik óvónője, és egy másik csoport óvónője van velük, akkor teljesen kiaka sír, hogy nem akar.


A védőnő, a gyerekorvos szerint is okos gyerek és hihetetlen. Az óvodából ha hazajön , mindennap megkérdezem tőle, hogy milyen napja . Igaz szokott a mamánál is aludni, tehát nem vagyunk összenőve, de 1. Voltak itt is olyan gyerekek , akik haza sem akartak menni, de aztán . Nem viszed haza négykor a gyereket az oviból? Az első napok a beszoktatásnál jól sikerültek, bár nem értettem, ha a gyerek maradni akar , miért is kell nekem elhozni egy óra után. De újra találkozni sokszor szörnyű, és Katához hasonlóan nem értjük, hogy ugyanazt a gyereket , aki reggel sírt, hogy nem akar oviba menni, . Sokszor nagyon kicsi is elég a megoldáshoz, akár önmagában az is,. Például hazajön a gyerek az oviból és szívesen kardozna, ami egy . Andika minden délután hisztirohamot kap, nem akar hazamenni, csak.


A múltkor a gyerekek körbevették, amikor dobálta a játékokat, . Nem tudom meddig fog ez tartani, hogy nem akar hazajönni az óvodából , de az egész hacacáré elején nem gondoltam volna, hogy ez lesz a mi nagy. Olyankor mesz erte, mikor mar a tobbi gyerek is megy haza? De elvinni a wcre is hatalmas hisztivel sikerul, mert egyaltalan nem akar menni.


Eddig mindig alkudozott este, hogy nem akar. Van valami szorongás, trauma a gyerekben amelyet nem tud feldolgozni és ez befolyásolja a nyugodt. Ovodából a benti ruhájába akar hazajönni.


Hosszas huzavona, nem akar hazamenni a gyerek , ők is fáradtak már, mindenki fáradt, a fenének sincs kedve veszekedni. Pláne, hogy már éves, értsen már a . Előfordulhat, hogy bár a gyermekünk még nem menne közösségbe,. Törvény szerint nem lehet, de a gyakorlatban sok óvoda elvárja, hogy a. Hazatessékelik a kisebbik gyerekkel gyesen lévő szülő gyerekeit az óvodából ? Minél több gyereket le akarnak passzolni a nevelők, hogy előbb . Persze megint üvöltött fél órát, mert ő nem akar haza jönni.


Megint, azt éreztem, éget a gyerek , kedvem lett volna otthagyni,. Sír, nem akar hazajönni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések