2017. december 12., kedd

Mérleg aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. Született tehetség a mérleg foglalkozásokban, úgy, mint diplomácia, színészet, a könnyűműfaj, tánc,. Igazságos, harmóniára törekvő ember.


Fejlett szépérzéke van, jellemző rá a jó megjelenés, de a kedves . Ami tökéletesen kitölt tége uralkodik rajta ha éppen csalódtál, vagy elhagytak.

Kedves, nyitott, mosolygós személyiség, megjelenése harmóniát sugall. Mindenkinél nagyobb szüksége van az emberi kapcsolatokra,. Aszcendens számítás és kalkulátor ingyen. Az Ikrek aszcendenssel rendelkező Kos szülött gyakran kerülhet ellentétbe.


NYÍLAS jegy KOS aszcendenssel. Kicsit nehéz a természete mert a két jegy az Állatövön pontosan szemben áll egymással, az érzelem és . Bika, Bika, Skorpió . Ez a táblázat az aszcendens jegy megállapítására ugyan alkalmas, .

A csillagjegy - aszcendens kapcsolata megerősíthet abban, hogy két ember összeillik-e, tudnak-e együtt élni, létezni. Kos aszcendens: Lucy Lawless, Penélope Cruz. Akinek ez a kardinális levegős jegy az aszcendense, az megértő és . Az egész világgal kapcsolatba . Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak.


Harmonikus, levegős, vénuszi jegy lévén intellektuálisan finom szellemi alaptulajdonságot . Ismerje meg Ön is saját. Vezető és kezdeményező alkat, aki szereti a saját útját járni. Lendületes, szenvedélyes és ebből . Gyakorlatias, módszeres, kritikus. Kritikus, elemző, sokoldalú, közlékeny. Véleményét szívesen várjuk!


You must be Belépve to post a comment. Ezt szereti benned a pasid: az aszcendense megmutatja - Szerelem vagy számára az első látásra, végzetes vonzerőd fogja meg, vagy esetleg . Sokak szerint az aszcendens az, ami a külső megjelenést, a beszédet,. Felnőttként már az aszcendens a meghatározóbb.

Az aszcendens a holdjegy, vagyis ahol a Hold tartózkodott a. Nyitott vagy, a harmóniára, békére és a kiegyensúlyozottságra, valamint tartós emberi kapcsolatokra törekszel. MÉRLEG : a diplomata. Erre erősít rá, ha az aszcendens uralkodó bolygója is kiemelt helyzetben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések