2017. december 19., kedd

Horizon smart tv használati utasítás

TV Képernyő típusa, LED. Képátló (cm), 1cm. HD felbontás, Full HD. Telefunken LED TV Manuals. Models Document Type.


Kattints és vásárolj kedvező áron – kézikönyv TV árak – Válogass számos tévé bolt kínálatából. A tv -készülék és a Wi-FiWi-Fi Direct eszköz (például okostelefon vagy számítógép). A részletek az eszköz használati útmutatójában találhatók. TELEFUNKEN TTR 3C földi digitális (MinDig TV ) vevő, egyedi médialejátszó. Magyar nyelvű Használati Utasítás pdf formátumban itt elérhető.


Felhasználói kézikönyv. TV Ezen a SCART csatlakozón keresztül csatlakoztathatja a Mediabox-ot a. A Használati és kezelési útmutató beszerzésével. SONIC EXCELLENCE AND QUALITY – TELEFUNKEN MICROPHONES AND . Ezen utasítások be nem tartásával áramütés vagy tűzeset veszélye.


Kiegészítés az LCD TV használati útmutatójához. A távirányítókhoz külön használati utasítás nem jár, a tv -hez kapott leírásban van feltüntetve a használata! TV -rádió, videó, stb. Tartozékok Összehasonlít Használati útmutató A gyártó honlapja.


DIGITAL – Digitális mód (15). ANALOG – Analóg mód (15). SCENE – Jelenetválasztás (19). Megjeleníti a Használati útmutató tartalmát a. HD TV nyújtotta előnyöket, először nagyfelbontású programokra. Ezzel a lehetőséggel a TV megpróbál kapcsolódni a hálózathoz, ha LAN kábel van.


Tárolt változat Oldal lefordítása Értékelés: - ‎1értékelés Manual setting unable to find. In dark scenes patches all over, even on day time scene corners do have patches. Colors are not true, due to enhancing which . A biztonságos és hosszú,.


Similar product with faster delivery date. TV and television manuals and free pdf instructions. Find the user manual you need for your TV and more at ManualsOnline.


A gyorskeresésből bármely készülék-gomb (pl. TV ) megnyomásával ki lehet lépni, de ez történik akkor is, ha másodpercig nem adunk újabb utasítást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések