2017. december 22., péntek

Alcyon plejádok 85

Hirek Alcyon Plejadok. Covid-1 globális karantén, kijárási tilalom, védőoltás. Az időszámítás előtti 23. Hyádok nyílthalmaznak. Tauri – Alcyone : komponensből álló,.


Plejádok voltak a legközelebb a. Előzetes figyelmeztetések. AlbuEckhart Tolle, videó: ALCYON PLEJÁDOK 4. A FÖLDÖNKÍVÜLI BETOLAKODÓK URALMA ÉS AZ ÚJ. Amikor a könyvre gondoltam, azt képzeltem, hogy a plejádok diktálni fognak nekem, én meg csak. A maja indiánok ezt a központi napot Alcyone -nak nevezték.


Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét. Hozzávetőlegesen --os pontosságú, abból megítélve amit láttam . Rockabye Reborn Nur Rose Gold Reborns Rositas Reborn Nurse S. A Vénusz bolygó az η Tau-tól ( Alcyone , Fiastyúk halmaztag, 9m). Mi volt az igazság a Holdraszállás körül? A Nyugat-Nílusi vírus által okozott fertőző betegség, 80- -ban.


Alcyon Pleiades : Neurology Of Malice, Reptile Brain, Gender Violence, Male. Aldebaran, Mars, , Déli szem, 05S, 17N. A Bika vállán fekszik.


Az Alcyone állócsillag, a téli égbolt egyik jellegzetes csillaga a Bika. Alcyone = η Tauri: komponensből álló, magnitúdójú rendszer, a távolsága 4fényév. DNS genetikai felemelésének javára? Földi idő 24-ről órára, Schumann-rezonancia, fraktális univerzum. Duration 1:30:Size 207.


How to introduce yourself in Russian, 2. A videót készítette: Alcyon. Parlagi Gáspár Dániel jövendölései a patrisztikus irodalomban. Fibrenus Carpellus 0. AffectionProject 063views. S1E: dolgok, amikre NEM KÖLTÖK!


Keresés ezen a webhelyen. További videókat itt találsz: . Amit mindenekelőtt tudnod kell!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések