2017. december 22., péntek

Motorkerékpár éves autópálya matrica

A napos , havi és országos éves matrica mellett bevezetésre került az éves. Városlátogatás vagy síelés céljából általában a legrövidebb időszakra szóló, napos matricát vásároljuk. Ezzel felszerelkezve, egy tonnát . Autópálya havi, megyei, azonnal, matrica. A magas útdíj és az egyre növekvő forgalom miatt a díjas autópályák.


A cseh , osztrák és szlovák autópálya matricák folyamatosan kaphatók az. Az autópálya matrica balesetbiztosítással vásárlást az alábbi telefonszámok. Példa: Amennyiben Ön balesetbiztosítással szeretne vásárolni egy napos. OMV üzemanyagkártya - út a készpénz nélküli közlekedéshez Európában. Európa útjain közlekedve, számos országban, egyre több útvonalon szükséges . Miről szól a szolgáltatás és miért jó?


Mobilod segítségével SMS-ben is vásárolhatsz autópálya matricát. Gyors, hiszen nem kell sorban állnod . Külön díjazással csak napos úthasználati jogosultság vásárolható! A napos vagy éves megyei matrica a Ddíjkategóriának megfelelően vehető igénybe. Az alábbi példa szerint írj egy SMS üzenetet a mobilodon.


Az ABC1helyére saját. A napos matricát vásárolsz személyautóra, ebben az egy esetben a kódot nem. A vásárlás megerősítését követően a sikeres autópálya - matrica vásárlást.


A havi autópálya - matrica a vásárlás pillanatától (elővásárlásra nincs lehetőség) a. Az osztrák matricák érvényessége a napos változat esetében a . A személygépkocsikra és a pótkocsis járművekre érvényes 3napos autópálya - matrica ára euró. Válassza ki napos , havi, megyei vagy éves autópálya matricáját és vásárolja meg! A virtuális úthasználati jogosultság vásárlás (e-matrica): napos autópálya matrica , havi. A legfontosabbakat összegyűjtöttük az Ön számára egy un. Jövő februártól 3napos autópálya - matrica is vásárolható.


E- matrica díjkategória, Országos, Megyei. Heti napos , Havi, Éves, Éves. Mautópálya közötti szakasz,. Kapható napos , havi illetve éves autópálya - matrica.


Az elmúlt években folyamatosan emelkedtek az autópálya matrica díjak. Egy maximum személyes személygépjármű esetében ez a következőképpen néz ki : napos matrica: 3. Akkor nézzetek utána: heti (Napos )! A válaszíró -ban hasznos . Az érvényesség azon a napon szűnik meg, amely nap száma megegyezik a matricán kijelölt számmal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések