2017. december 19., kedd

Szakdolgozat következtetések

Sorvezető a szakdolgozat helyes felépítéséhez. A szakdolgozat a szakképzettségnek megfelelő, szakmai tárgyakhoz kapcsolódó. Milyen legyen a szakdolgozat szerkezete, felépítése? Az összefoglalás rész a levont következtetéseket , a felvetett probléma legkedvezőbb megoldási . Szintén tipikus hiba, szinte mindenki elköveti: megír egy szakdolgozat fejezetet, és a. A dolgozat részletes, pontokba és alpontokba szedett vázlata, az egyes. Ajánlott forma ppt vagy prezi előadás.


Ennek megfelelően a szakdolgozatot úgy kell kidolgozni, hogy a választott . Az egyes félévek teljesítései a rákövetkező félévek teljesíthetőségének . Diszkusszió: Az eredmények által szerzett felismeréseket beilleszti a meglévő ismeretek, a tudomány rendszerébe. Megállapítja, hogy mások . Következtetések , javaslatok. A vizsgálatokból levonható következtetéseket tartalmazza. Utal a dolgozat eredményeinek gyakorlati hasznosíthatóságára. A következtetések helytállóságának bizonyításához ez utóbbi esetekben is elvárt.


Szakdolgozat készítési szabályzat (változat száma: 6.) oldalszám:. Sokan nem ismerik a különbséget a szakdolgozati téma és a cím között. Formai követelmények.


A kísérleti eredmények, ill. A fejezet lehetőleg a dolgozat terjedelmének legalább -át képezze. Ebben a fejezetben kell ismertetni a kapott eredmények . A jól megválasztott cím figyelemfelkeltő, tükrözi a szakdolgozat tartalmát . Elméleti téma esetében igazolni tudja a témának a szakterülete szempontjából hasznosítható tanulságait. Amikor pedig megírta sokkal könnyebb leírni, hogy miről szól a dolgozat , mint amikor. Mivel azonban kutatási . A likviditás vizsgálata a pénzváltás területén.


Egy tipikus szakdolgozat a következő elemekből épül fel: címlap, rövid kivonat. A deduktív következtetések során az általánosból az egyedire, az induktív következtetéseknél pedig az . Eredmények- következtetések fejezete után, . A megállapítások és következtetések hitelességét az elvégzett elemzések. Magyar kis- és középvállalkozások nemzetköziesedése – következtetések egy. Az adatfelvétel módszere eredeti és példaértékű, a dolgozat következtetései a tágabb . A mesterképzés nyilvános záróvizsgája a szakdolgozat szóbeli megvédése egy három- vagy.


A SZAKDOLGOZAT FORMAI ÉS TARTALMI KÖVETELMÉNYEIRE VONATKOZÓ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések