2017. december 28., csütörtök

Balatoni csónak eladó

Rendkívül stabil és könnyen evezhető. Műanyag csónak eladó. Találja meg Ön is a legjobb ajánlatot, vagy adja el gépjárművét!


Egyre többen szeretnének magukénak tudni egy megbízható . A hossz méretében megegyezik a balatoni kétpárevezős csónak méretével, viszont cm-rel szélesebb. Oldalfala nem bordázott, a.

Utoljára hozzáadta a tetején. Adj fel te is INGYEN csónak apróhirdetéseket, vagy nézz körül mások által feltöltött horgászbotok, orsók. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Csak csónak adás-vétel , tervek elkészítési ötletek praktikák.


Teljesen új horgász csónak eladó ! Kabinos Jolle (svertes) vitorláshajó eladó. Erősített fartükör részre elektromos illetve 4Le csónakmotor felszerelhető. Használt, jó állapotú, személyes balatoni csónak eladó.


CSÓNAKÁZÓK FIGYELMÉBE!

A fa részek nemrég lettek felújítva, . A csónaktest műanyag, fa ülésekkel és peremmel. Hegesztett 6m alu rocsó. Balatoni leveles csónak. Hol lesznek a csónakok - interjúk a balatoni csónaktárolás helyzetéről.


A felvétel a Fonyód Televízió tulajdona. Kishajóépítő Magyarország. Felszereltsége: fockroller, lazy- jack, . További üdülő épület engedélyezési terv, kiépített lakókocsi beállóval, udvari zuhanyzó és . Omega Plast Vízijárművek - Horgászcsónak , motorcsónak, sport, túra és szabadidő. Az egyszerűség kedvéért maradva az átlagemberek számára is értelmezhető hajóknál, az eladóknál elérhető szériatípusokról beszélünk.


Igazi, hagyományos, 2cm-es balatoni , kézi készítésű, fa páros ladikevező, a horgász ladik manuál-motorja. A várhatóan ősztől hatályossá váló új balatoni nádminősítési térkép . A NEPTEA hajó csalá kis műanyag csónak sok praktikus és hasznos tulajdonsággal. Eladó jó állapotú stég Révfülöpön.


Csónakmotor chrysler sailor 6. Mérete mintegy 1vitorlás, valamint evezős csónak tárolását teszi lehetővé. Fa csónak esetén első lépés a csónaktest gondos megcsiszolása és. Ajándékba kaptam egy balatoni , műanyag csónakot , ami kis mértékben.

Bementem egy hajósboltba,és kértem az eladót hogy segítsen,mert szeretnék egy .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések