2017. április 13., csütörtök

Sony xperia 10 teszt

Sony xperia 10 teszt

A csúcsmobilja mellett a Sony egy új középkategóriás okostelefonnal is előrukkolt az MWC-re tervezett bemutatója keretében. A mobilpiacon évek óta gyengén teljesítő Sony még tavasszal, a barcelonai Mobil Világkongresszuson rukkolt elő az Xperia névre . Egy ideje nálam van a Sony két újdonsága, az Xperia és a Plus, a videóban pedig. Videónkban bemutatjuk az előnyeit és a hátrányait is a. A Sony nevéhez rengeteg kiváló produktum fűződik, de a mobilpiacon rendre adósok maradnak a jó. Az MWC-n a Sony három mobilt leplezett le, a csúcskészülék Xperia 1-et, valamint a középkategóriás Xperia. Az Xperia mellett a Sony két másik új telefont is bejelentett.


Sony xperia 10 teszt

A Sony ehelyett bemutatta az Xperia sorozatot, amelynek két tagja ugyanúgy 21:9-es kijelzőt használ, mint a. Samsung Galaxy Fold okostelefon teszt. A Sony finoman szólva sincs a csúcson a mobiltelefon piacon, de azért a. A szivárgások alapján szokatlan, de nem feltétlen sláger lesz az Xperia XA széria utódjaként érkező Xperia sorozat. Xperia Muser guide – Diagnosztikai tesztek futtatása a készüléken. Naplózhatja az utolsó nap során megszakadt hívások számát. A Sony elköteleződöttnek látszik abban, hogy az ő telefonjaik.


Sajnos azt már nem tudtam megnézni, hogy Android alatt hogyan . Mondja el véleményét! A SONY bemutatj a 21:formátum által nyújtott élményt az Xperia Plus 5”-os , 21:képarányú, széles kijelzőjén. Egyszerre két alkalmazást használhatsz, . Sony Ericsson Xperia Xmini pro teszt. Hihetetlen, de mégis igaz… Vannak dolgok a GSM világban is, melyeket szinte már szemtelenségnek tartok - de ennek . A jó hír az, hogy ezt el lehet felejteni, a teszt alatt semmi gond nem akadt a készülékkel. Sony Xperia Z2-es mobiltelefon nagy.


Lenyűgözött minket a Sony legújabb táblagépe. További cikkek:Kitkat, sony , teszt , Xperia ZTablet. Ezalatt az egy hét alatt nagyon megtetszett a telefon, bár . A színek mellett, ahogy említettük, a másik nőies vonás a méret. Elképesztő kijelző, durva teljesítmény, és jó kamera az Xperia XZ3-ban!


Mobiltelefon kereső, cikkek, tesztek , boltok, szervizek és apróhirdetések. Its screen makes for some interesting user experience changes and works . Sony tényleg mer bevállalós lenni, valamivel az új iPad és a. Nézzük, mit hív a Sony védelemnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések