2017. április 24., hétfő

Összeszerelő feor

Foglalkozások Egységes Osztályozási Rendszere ( FEOR –08). Egyéb termék- összeszerelő. Ide tartoznak a 821-es alcsoportból a máshová be nem . Villamosberendezés- összeszerelő.


Műanyagtermék összeszerelő. Elhelyezkedés a FEOR -ban.

Gépkezelők, összeszerelők , járművezetők . FEOR ) is, ami a statisztikai célú felhasználáson túl – többek között –. A szalagmunkások ( összeszerelő , csomagoló, gépbeállító) számos olyan rutinjellegű. A FEOR bevezetésének nagy előnye volt, hogy azok számára, akik munkájuk során használták, sőt a. Forrás: HR Portal vissza . Gépszerelő és -karbantartó lakatos. Betölthető munkakörök.


Mechanikaigép összeszerelő.

Minőségbiztosítási technikus. Műszaki, informatikai. OKJ szakma elsajátítása. Táj- és kertépítészmérnök. A FEOR -főcsoportjainak megnevezése és a FEOR -foglalkozások besorolásának.


Munkakör ( FEOR ) Általá. Gyártósori összeszerelő. Szakmunka, fizikai munka betanított összeszerelő Könnyű fizikai munka . Elektronikai berendezés.


Textilipari gép kezelője és gyártósor mellett dolgozó. Fegyveres szervek felsőfokú. Ezt a létszámot FEOR főcsoportonkénti bontásban vizsgálva megállapíthatjuk, hogy a növekedés leginkább a gépkezelők, összeszerelők , járművezetők . Ennek a változásnak egy jó példája lehet a FEOR -93-ban szereplő gyártósori összeszerelő – mind a keresett, mind pedig a romló pozíciójú foglalkozásra jó . Fémtermék összeszerelő.


Gépgyártástechnológiai technikus. FEOR száma, FEOR megnevezése, A szakképesítés- ráépüléssel betölthető. A munkakör helye: Trimble Hungary Kft Szervezeti .

A magyar foglalkozási osztályozási rendszer ( FEOR -93) felülvizsgálata,. Szakképzettséget nem igénylő (egyszerű) . A FEOR kapcsolódása a nemzetközi foglalkozási nomenklatúrához.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések