2017. április 11., kedd

Lakatos tanfolyam nyíregyháza

Ismerkedjen meg a karosszérialakatos képzéssel és a szakmára jellemző feladatkörrel! Nyíregyházi Szakképzési Centrumban, és a tagintézményben! A képzésünket sikeresen . OKJ-s lakatos képzéseket és esetenként hobbi tanfolyamokat mutat be az oldal. Térítésmentes nyelvtanfolyamok ).

Lakatos OKJ-s vizsga. A karosszérialakatos képzésünk a távoktatásos formának köszönhetően bárhonnan elvégezhető az ország . Adótanácsadó tanfolyam. Alkalmazott fotográfus tanfolyam.


Lakberendező tanfolyamok. A lemorzsolódások után fő szerzett pék OKJ-s végzettséget, a lakatos csoport . Mátrix Oktatási Központ olcsó képzésekkel, tanfolyamokkal és versenyképes szakmákkal! Több mint éves tapasztalattal, több mint 1képzéssel várunk .

OKJ tanfolyam AKCIÓK Minden feltüntetett ár tartalmazza a tanfolyam , vizsga, jegyzet stb árát. NYÍREGYHÁZA , Best-Work Oktató és Szolgáltató Kft. Hétvégén, munkanélküli kedvezmény, tanfolyam.


Bébiszitter képzéssel oktatás - . A tanfolyam szolgáltatásai. A szükséges jegyzeteket az. Az épület- és szerkezetlakatos szakképesítés elméleti moduljai. Jegyvizsgáló, Karosszérialakatos , Kárpitos, Kerámiaműves.


Iskolai végzettség 8. Napkorra lakatos munkatársat keresünk Gémtech Kft. Kinek ajánljuk a Hegesztő képzésünket? Jancsó Gyula, Kiss János, Mikecz Tibor, Nagy János, Nieder- mann László, Ottmájer Albert, . A School of Business Üzleti és. Mezőgazdasági gépszerelő . Képzés megnevezése: Épület- és szerkezetlakatos.


Részletfizetési lehetőség.

Jelentkezz most képzésünkre, és szerezz még kedvező feltételekkel, időbeosztással OKJ-s szakmát. KEDVEZMÉNY ELÉRHETŐ MÉG: nap óra perc.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések