2017. április 10., hétfő

Akkumulátor saru kábel

Kábelcsupaszító fogó. Rendkívül kemény, a korrózió ellen felületkezeléssel védett acélból készült fogó. Termék leírás: szigetelt és nem . FOGÓ- SZIGETELÉSELTÁVOLÍTÓ-VDE-L160MM ZEBRA.


Milwaukee kábelcsupaszító fogó 190mm.

Használat: teljesen szigetelt, automatikus kábelcsupaszító fogó sodrott és normál kábeltípusokhoz, - mm² tartományban . A speciális hajlított fogófejjel lehetővé . A kábel csupaszító tűéle lehetővé teszi a kábelek hosszanti, illetve függőleges . Polymix webáruház, kedvező árak, vásárlás online. Beállítható hosszanti ütköző: 0-15mm- Oldalra helyezett csípő fogó max. Az Extreme Digital számára fontos a Vásárlóink és a Dolgozóink testi épsége, ezért tájékozódj weboldalunkon aktuális intézkedéseinkről!


KNIPEX precíziós kábelcsupaszító fogó , 1mm, 2-komp. Automatikus beállítás a kívánt átmérőhöz.

Precíziós kábelcsupaszító fogó alakkésekkel. A kábel és vezeték csupaszító fogók a vezetékek érszigetelésének, illetve a kábelek köpenyének eltávolítására szolgálnak. Szigetelt változataik a gyártó által.


Nettó kedvezményes ár. Szállítás munkanap. Autó villamossági szerelőknek, hálózat . Wiha automata blankoló fogó. Profi minőségű kábel fogó! AWG) keresztmetszet között.


Vásárolja meg termékünket egyszerűen a Würth Szereléstechnika Kft. Legyen Ön az első, aki értékeli termékünket! Akciós JOKARI Fogó ár! KÁBELCSUPASZÍTÓ FOGÓ , 180MM. Olcsó JOKARI Fogó termékek, JOKARI Fogó márkák.


Extol Premium kábelcsupaszító fogó 1mm - szerszám, WSW munkaruha: munkaruházati és munkavédelmi termékek nagy választékban. A precíz és biztonságos köpenycsupaszításhoz. PS_VDE_GS_IEC-SYMBOL Pz_Feder .

Lépjen be és értékelje ezt a teméket elsőként! Hasonló kábelcsupaszító fogó nagy választékban a . Egy fogó, a huzalok és huzalsodratok vágására és csupaszítására. JOKARI automatikus kábelcsupaszító fogó , Super nr.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések