2017. április 26., szerda

Élelmiszerláncbiztonsági és állategészségügyi osztály veszprém

Elérhetőség: Élelmiszerlánc és Állatvédelmi Osztály. Kovács Kálmán építésfelügyelő. Kormányablak és Okmányirodai Osztály. Veszprém Járási Hivatal.


Tapolcai Járási Hivatal Földhivatali Osztály , Élelmiszerlánc - biztonsági és Állategészségügyi Osztály épületének energetikai fejlesztése. Az Osztály : - engedélyezi és ellenőrzi: a takarmányforgalmazást, az élelmiszerboltok működését, . LELMISZERLÁNC - BIZTONSÁGI ÉS ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI OSZTÁLY. Gyámügyi és Igazságügyi Osztály. Együtt az élelmiszeriparért” – Élelmiszer -higiénia és - biztonság kis és közepes vállalkozásoknak. A megyei főállatorvos az élelmiszerlánc - biztonsági és állategészségügyi.


Nemzeti Élelmiszerlánc - biztonsági Hivatal, valamint a megyei kormányhivatalok. Az állategészségügyi igazgatási szolgáltatási díjakra vonatkozó külön szabályok. Már csak egy szőrszál - Pont kerülhet a . Népegészségügyi Főosztály Laboratóriumi Osztály Állategészségügyi Laboratórium. Környezetvédelmi és Természetvédelmi Osztály.


A kialakuló új főosztályhoz két osztály tartozik a jövőben, az Élelmiszerlánc - biztonsági és Állategészségügyi Osztály illetve a Földhivatali . A Váci Járási Hivatal Élelmiszerlánc - biztonsági és Állategészségügyi Osztály illetékességi területe járási területre, összesen településre terjed ki. Nógrádi Zsófia ‎: ‎hatósági állatorvos Dr. Kurucz Marianna ‎: ‎járási főállatorvos - osztá. Miklós Gábor ‎: ‎hatósági állatorvos Dr. Zirci Körzeti Földhivatal . Az Élelmiszerlánc - biztonsági és Állategészségügyi Osztály feladat- és hatásköre.


Hatáskörét a megyei kormányhivatalok mezőgazdasági feladatainak . A Békéscsabai Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerlánc - biztonsági és Állategészségügyi Osztálya élelmiszerbiztonsági , élelmiszer -ellenőrzési, . Tizenhárommillió 6ezer forint élelmiszerlánc -felügyeleti és élelmiszerellenőrzési bírságot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések