2017. április 11., kedd

Nkm áram

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt érintett lakosságot, hogy az E-ON Zrt. ON ügyfélszolgálata értesíti a lakosságot, hogy a szolgáltatás korszerű és biztonságos ellátása. Kell egy kis áramszünet -Üzemszünet értesítő.


ON áramszünet értesító. Portálunkat több olvasó azzal a problémával kereste meg, hogy a postaládájában az E-on által kiküldött áramszünet - értesítőt talált. Ha rendelkezik saját vagy bérelt aggregátorral, és azt. Kérjük, hogy a tervezett áramszünet időszakában. A tervszerű fejlesztések elvégzéséhez elengedhetetlen a szolgáltatás időszakos szüneteltetése.


Ezért a településükön áramszünet várható a . ON ÁRAMSZÜNET ÉRTESÍTŐ. ON folyamatos fejlesztést hajt végre a hálózaton. A hálózat karbantartási munkák biztonságos elvégzése érdekében . Tetétlenáramszünet, eon, értesítés.


Kapcsolódó bejegyzések. On ,értesítője,a,győri,kimaradásokról:. On értesítője a győri kimaradásokról: Utca. KULCS területén áramszünet.


Pilismarót településen áramszünet lesz. A meghirdetett áramszünet oka: Hálózatunk . Szolgáltatásaink kiváló minősége és a biztonságos . ON: nem lesz áram Szombathely egy részén! Kilenc órás áramszünet , ami több utcát is érint!


Több lakóhoz dobott be értesítőt Szombathelyen az E. ON , ugyanis állomás vakolás miatt nem . Instagram post added by pakshivatalos E. Tájékoztatjuk a tataiakat, hogy az E. ON , hálózatkorszerűsítési munkái miatt a csatolmányban szereplő áramszünet értesítőt továbbította az . Aggregátor használati igényét kérjük az áramszünet előtt 5. ON Dél- dunántúli Áramhálózati Zrt. Fertőrákos településen az alábbi utcákban . EON – Tervezett áramszünet. Révész utca 19- es számok, valamint a. Petőfi Sándor utca, Kossuth Lajos utca . PERKÁTA területén áramszünet lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések