2017. április 25., kedd

Fényküldöttek jellemzői

Fénymunkások pszichikai jellemzői - Életükben már meglehetősen korán valahogy másnak érzik magukat. Gyakran másoktól elszigetelve érzik . Mi mindannyian kik fényküldöttek vagyunk, és felvállaltuk a köztes létben hogy emberi lelkek megsegítésért megszületünk, személy karmánk mellett, és a . A fénymunkások (vagy fényküldöttek ) azok, akik még születésük előtt vállalták, hogy önerőből segíteni fogják a világot, megszabadítják az embereket . Magyarul inkább a FÉNYKÜLDÖTTEK elnevezést használjuk. Már kiskorukban érzik . Könnyen felismerehetőek a fényküldöttek , ők ugyanis ténylegesen érdeklődnek felőle meghallgatnak és hasznos tanácsokkal látnak el úgy, . Próféciák előre jelezték jöttünket és most eljött az ideje annak, hogy betöltsük küldetésünket! A világ sorsa múlik rajtunk! Isten és angyalai tudják, melyik speciális gyógyító szerep hozza neked a legtöbb . Fényküldöttként arra születtél, hogy gyógyító munkát végezz.


Az égi hatalmak addig terelgetnek, míg végül megtalálod önmagad: azt az embert, akinek ebben. A fényküldött a Földangyal definíciójának szinonimája, ami azt . Sőt, jellemzőivel azonosulunk és felismerjük jellemzőit saját magunkban. Vannak olyanok is, akik csak. Kristály Gyermek vagy Felnőtt?


Le fogjuk írni ezeknek az embereknek a fő tulajdonságait és jellemzőit. LTAL FEJLESZTENI SAJÁT SPIRITUÁLIS JELLEMZŐIT. A Koronacsakra jellemzői : Elnevezése: ezerlevelű lótusz, ahasrara csakra. Elhelyezkedése: a kutacsoknál, szemben a gyökércsakrával . Mottó: Sokszor úgy tűnik, . Ekkor sosem fogjuk meglátni, kik ők valójában. Igazán fontos ezt felismerni, és arra kell képeznünk a tanárokat és a fényküldötteket , hogy rájuk hangolódjanak.


Ezek az új fényküldöttek , akik nagyjából hétévesek, nem olyanok, mint az előző generáció. A kristály gyerekek jellemzői az alábbiak:. A növény jellemzői : A fészkesvirágzatúak családjába tartozó, a Földközi-tenger mellékéről és Ázsia nyugati térségéből származó, gyakori . Meditációs technikák, fényküldöttek , indigók, kristályok,angyalkártya,Atlantisz, szellemek,démonok,átok,rontás levétele,szerelmi kötés.


FÉNYMUNKÁSOK- FÉNYKÜLDÖTTEK : A Fény világítótornyai. A Szexcsakra jellemzői. Az életmű egyes darabjait összeköti az értelemmel megélt alkotó élet jellemzőinek kutatása. A gyógyításban, amikor más gyógyít engem, megváltoztatják a fizikai testem jellemzőit és az energiatesteimben lévő folyamatokat, de ami ebben az esetben .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések