2017. április 24., hétfő

Police hu traffipax

Sebességellenőrzések. Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság. Oda és vissza is lefényképezte a traffipax. Vas Megyei Rendőr-főkapitányság. Az ügybetekintés során lehetőség van az objektív felelősség hatálya alá .

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. A jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett. Szabolcs- Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- . Az elmúlt hónapokban Jász-Nagykun- Szolnok megye . Hírforrás: - Bármely -, ORFK Kommunikációs Szolgálat . A fotók nem nyilvánosak, . Itt számíthat traffipaxra vasárnap Vas megyében.

Nyilvános a fix telepítésű traffipaxok helye. A lenti képre kattintva a. Tudjon meg mindent a police. Rossz hír az autósoknak: úgy látszik, a jövőben nem teszik közzé, hol lesz traffipax. Közel 180-nal száguldozott egy sportkocsis az 5-ös főúton.


Szolnok város belterületén március 1-jén traffipaxoztak ,. Illusztráció: police. Egész napos sebességmérő akciót tart a rendőrség szerdán reggel hat órától azokon a helyszíneken, . Hidratálásról nem megfeledkezni, ésszel! Péntek reggel hatig kilencszáz helyen mérik a sebességet a rendőrök, pislogás nélkül. A teljes lista a police.


Traffipaxozás közben egy betegnek segített egy rendőr Berényben. Itt az új magyar csodafegyver a traffipaxok ellen. TRAFFI HUNTER TÉRKÉP Jogi nyilatkozat§.


PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.

Speedmarathon: több mint száz gyorshajtót mértek be. Megyénkben a sebesség-ellenőrzési akció ideje alatt senki nem sérült meg közúti közlekedési . Egy nap kétszer is lefényképezett a traffipax egy személygépkocsit a 47-es. Oda- és visszafelé is lefényképezte a traffipax. Előkerültek a jogsik, személyik, meg a traffipax is.


Elképesztő sebességgel mért be egy audist a traffipax Tatabányán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések