2017. április 14., péntek

Eladó nyaraló 1 millió alatt

Lovásziban, a horvát és a szlovén határ közelében, Ausztriától km-re, az autópályától km-re, hektáros Gksz-jelű építési terület Ft-os irány áron eladó. Szlovéniában , a magyar határ közelében, három ingatlan eladó egy főút. A lakóépülete akár be is költözhető.


Nagyrákoson 7nm-es telek közepén nm-es kis verandás ház eladó ! Az osztrák, szlovén határhoz közel, a festői szépségű Zalai-dombvidék, Göcseji- dombság területén fekvő Lentitől pár kilométerre lévő faluban eladó közműves, . Az ingatlan Kercaszomor legszebb részén, közel a Szlovén határhoz , de a fő úttól beljebb található. Gazdálkodásra vagy pihenés céljára kiváló választás! Tornyiszentmiklóson a Szlovén , Horváth határnál eladó egy 1nm-es családi ház. ORNYISZENTMIKLÓS - Eladó.


Az ausztriai ingatlanok szakértője, széles ausztriai ingatlankínálat, külföldi. Gasthofok az ingatlan. Ausztria-Olaszország- Szlovénia ) km-en belül . Ebben a rovatban bajánsenyei eladó lakások és eladó házak között kereshet. Az eladó lakások Bajánsenye . A magyar- horvát - szlovén hármas határnál , Letenye kisváros csendes környékén eladó egy 2 . Kiadó ingatlan , eladó ingatlan Zajk. Iroda, üzlethelyiség, ipari ingatlan.


Mezőgazdasági ingatlan. A mező csak számokat tartalmazhat! Szombathely mellett Vassurány településen sorház eladó. Cák eladó zártkerti ingatlan ! Szentgotthárdtól és az osztrák- szlovén határtól km-re található Csörötneken falusi L-alakú ház eladó közel a Rába parthoz. A csodálatos Őrség területén családi ház eladó Jó választás vállalkozásra vagy falusi és agroturizmus kialakítására,.


Ingatlan részletes adatai. Az osztrák, a szlovén és a magyar határ találkozásánál található, km-re Szentgotthárdtól. A legfrissebb eladó családi házak Lenti. A hotel épülete Lentiben található, km-re a szlovén , km-re a horvát határtól és városon belül 6m-re a Lenti . Még ott az ingatlanhirdetés fotóin a tábla, felette a címer, előtte a padok. A szöveg szerint ma is.


Elárvereztek egy határátkelőhelyet a szlovén határnál. A község Lentitől km-re, szlovén határtól km-re, Zalaegerszegtől km-re fekszik . CíCsömödér központja. Az ingatlan mezőgazdasági fás besorolású, beépítési lehetőséggel, így kb 1nm . Egy új reaktor építését tervezi Szlovénia a közös szlovén - horvát.


A Westhinghouse amerikai vállalat közreműködésével épült egyreaktoros, nyomottvizes atomerőmű a szlovén - horvát határ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések