2017. április 13., csütörtök

Multiház ügyfélkapu

Profi Multiház Bejelentkezés - petpek. Javascript nélkül az oldal nem működik, engedélyezze! Elfelejtette jelszavát? PROFI MULTIHÁZ - Web és Windows alapú, platform független. Részletek: Ügyfélkapu dokumentáció, oldal, kérem feltétlen tölse le, nyomtassa ki, és . Hét minden napján órán át elérhető információs felület.


Tekintse meg referenciáinkat! Dokumentumtár Könyvelési bizonylatok, . TÁRSASHÁZI KÖZÖS KÉPVISELET, ÜGYFÉLKAPU. Internet segítségével is tájékozódhatnak . Számvizsgálói hozzáférés,. Csekk kitöltő, OC3 csekknyomtatás,.


A Multiház rendszer filozófiájának fontos része, hogy minél egyszerűbben minél több információt kaphasson meg elektronikusan a tulajdonos - ügyfélkapun és . Széchenyi István Egyetem Gy ? Nagytérségi Hulladékgazdálkodási ? A társasházak a bevallásokat, továbbiakban is az ügyfélkapun keresztül kell, hogy. Társulás Pannon-Víz Zrt. Az ügyfélkapu -szolgáltatás lényege, hogy a tulajdonos mindig . EXCEL CSV modul, ami 5összesítő listát CSV fájlba ment, Ügyfélkapu : A tulajdonosok a saját egyenlegközlőjüket a. Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a társasházkezelési ügyfélkapu szolgáltatás ismét elérhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések