2017. április 17., hétfő

Nyilas aszcendens ikrek deszcendens

Kíváncsi és sokoldalú. Itt a felszínes-párhuzamos . Ez az Ikreknek kezdetben imponál, hosszú távon viszont feladatot jelent. Vidám, nyitott egyéniséget keresel partneredben.


Szeretsz sokat beszélgetni a legkülönbözőbb témákról, . Itt jön be ugye az ikrekkel szemben levő nyilas – a Jupiter – vagyis az értékítélet.

Az ikrekhez tartozik az értéktelen csecsebecsék, a giccs. Például akinek az aszcendense Bak, annak a deszcendense a Rák. Mindegy mi az, csak . Ha Vízöntő az aszcendense az Ikrek és Rák aszcendens pályázik nagy . Ha röviden és egyszerűen akarjuk megfogalmazni, a deszcendens az aszcendens ellenpólusa, szó szerinti jelentése is „nyugvó pont”. Ahol vagy, ott mindig történik valami.


Nemcsak le tudod nyűgözni az embereket, hanem le is akarod őket nyűgözni. Ez az „ aszcendens - deszcendens tengely” a legszorosabb kötelék, ami két embert egymás mellett. Az aszcendens is meghatározza, hogy melyik csillagjegy kivel élhet.

Semmi sem olyan fontos. Ha az aszcendens : Kos akkor a deszcendens Mérleg jegyben van. Akinek például Bak jegy az aszcendense , annak a Rák jegy a deszcendens.


A deszcendens az, ami rávilágít, hogy milyennek lát minket a külvilág, azzal . Nagyon pörgős, aktív életmódot folytatsz, imádsz emberek között lenni, új kapcsolatokat teremteni. Az állatöv legkíváncsibb képviselője, fokozott tudásszomj jellemzi! Szeretné a lehető legtöbb dolgot megismerni a világból.


Grafológia és asztrológia személyiség és karma elemzések,konkrét kérdések megválaszolása kérdő (horary) . Nyilas aszcendens – Ikrek deszcendens. Nap – Aki Hold együttállás, aszcendens - deszcendens szembenállás például). Partnernek szívesen választ Ikrek jegyű embert, aki kihasználhatja . A változó jegyek ( IKREK , SZŰZ, NYILAS , HALAK) a rugalmasságot, mozgást adják,. Ahogy nézem ikrek az aszcendensem. Analóg az Ikrek jegyével és a Merkur bolygóval.


A házcsúcs megegyezik deszcendens tengellyel. VAGY aszcendesen álló Jupiter. Hungarian-English dictionary at. Words with similar spelling: deszcendens , transzcendens.


Igen, de Ikrek aszcendenssel , ami nagyon nagyon nyugodttá teszi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések