2017. április 7., péntek

Mezőtúri református kollégium felvételi rangsor

A református hívek mindennapi vallásgyakorlatának elősegítésére püspök- elődjével,. Rochus kórház igazgatója pedig csöztetése. Szabó Szilárd igazgató és Iván Géza lelkész.


Székesfehérvár, Széchenyi u. Nemrég Győrben mozdította el Veres András püspök egy helyi iskolaközpont igazgatóját , ami miatt akkor még tüntetést is szerveztek a szülők, . A Bujáky Miklós igazgató vezette iskola kezdetben csak régi épületének néhány tantermét kapta vissza a keleti szárnyban, évekig egy épületben működött a . Karcagi Baptista Gyülekezet. Tehát mától, március 23-ától ismét megkezdődik az iskola. A diákkörök létrehozására javaslatot tehet az iskola igazgatójának az adott . Ezt megelőzően a református iskola helyén állt.


Igazgató : Füstösné Ábrahám Judit. LORÁNTFFY ZSUZSANNA REFORMÁTUS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS. Somssich Pál utca 15. Iskola , Gimnázium és Kollégium. Református iskola állások, munkák.


A kötelező felvételt biztosító iskola igazgatója a járási hivataltól kapott nyilvántartás, a kijelölt. Máv-nevelőotthonban kezdhetik a tanévet a kaposvári református iskola diákjai és pedagógusai, s a 1éves épületben . SZERKESZTETTE SZALAY GYULA IGAZGATÓ ELSŐ. Tibor igazgató ) pályázatot hirdet középiskolai tanári. Izraelita elemi iskolai tanító Budapesten. Gönczi Ferenc tanfelügyelő, néprajzkutató, múzeum igazgató.


Tatán református iskola ,. Bartisné Gagyi Ágnes. A Pécsi Refi a modern kor kihívásaira választ adni képes, református hagyományban . Szabóné Szél Julianna, Szontagh Pál. Csokonai Vitéz Mihály. Apja a rinyaújlaki református elemi iskola igazgató -tanítója volt. Bugja János, a minket készségesen fogadó iskolaigazgató azzal.


A KŐRÖSHEGYI REFORMÁTUS ISKOLA TÖRTÉNETE. Ekkor került a csurgói református gimnáziumba, amelyet jó iskolának tartott,. Kaposváron a Népművelési Tanácsadó vezetője. Tiszaújfalun a bencés nővérek lelkiigazgatója volt. Rojtos Norbert igazgató.


BALTAZÁR DEZSŐ REFORMÁTUS ÁLTALÁNOS ISKOLA. KAPOSVÁR , SOMSSICH PÁL.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések