2017. augusztus 2., szerda

Tengerparti ingatlanok féláron 2018

Tengerparti ingatlanok féláron 2018

Féláron kínálják a tengerparti ingatlanokat. Albániai ingatlant vásárolna? Keressen eladó albán apartmanok, házak, nyaralók között! Horvátországi ingatlant vásárolna?


Tengerparti ingatlanok féláron 2018

A kedvező fekvés pedig évről évre értékesebb, így a felár is egyre nagyobb. Már millió forint alatt is hozzájuthat egy tengerparti kilátással rendelkező. Tengerparti Nyaralók. Ahhoz, hogy Thaiföldön ingatlant tudjon vásárolni egy magyar . Régió: Adriai tengerpart.


Város : Lido di Jesolo. Ingatlantípus : Luxus ingatlan. Spanyolországi ingatlant vásárolna? Az ingatlanok erőteljes túlértékeltsége ellenére egyelőre a piac nem mutatja a fordulat jeleit, és az árak növekedésében nem észlelhető törés.


Tengerparti ingatlanok féláron 2018

A korábbi csúcspontról ugyanakkor jóval nagyobb volt a belső területek zuhanása, míg a tengerparti ingatlanok jobban tartották értéküket. Böngésszen városok szerint, és tekintse meg az ingatlanhirdetéseket ingyen! Mallorca szigetén Sa Rapita városában tengerpart közelében új villaépületek eladók!


Opcionálisan választható felár ellenében: napelemek, úszómedence, jacuzzi,. Megegyezés helyi ingatlanirodákkal az ingatlan eladásáról. Elmaradtak a tömegek a horvát tengerparton.


Dalmácia, Vodice, Sibenik, horvát tengerparti ingatlanok , Dalmácia ingatlanok , Sibenik, Vodice, . Segítünk lakás, családi ház, telek . Bár a tengerparti nyaralók árai 15--kal is nőttek az elmúlt évihez képest, mégis egyre többen vesznek házat a horvát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések