2017. augusztus 14., hétfő

Karib szigetek eladó ingatlanok

A kristálytiszta tenger több mint 6kilométer hosszú pálmafákkal teli strandokat mossa. Eladó egy álomszép sziget , egy különleges oázis a Karib -tengeren. Bahama- szigetek : ingatlanok közvetlenül a tengernél. Eladó ingatlan a Dominikai Köztársaságban. A Dominikai Köztársaság egy karibi nemzet, Hispaniola szigetének keleti részén, amelyet Haitin osztozik.


Ugrás a(z) Amerikai Virgin- szigetek részhez.

John Properties Virgin Grand Estates Amerikai Virgin- szigetek Amerikai Virgin- szigetek (USA) (aloldal) . KANÁRI SZIGETEK : ATLANTI ÓCEÁN. Kanári- szigetek Tenerife az örök tavasz . Már éve foglalkoztunk tenerifei luxus ingatlanok értékesítésével. Ezerarcú sziget : hegyek-völgyek, erdők, strandok, romantikus hegyi falvak, Kolumbusz . A Startlak kanári- szigeteki eladó ingatlan hirdetései . La Garita, Gran Canaria, . Különleges megoldásokért kiáltanak azok az ingatlanok , amiket a hegyoldalakon helyeznek el.


Külföldi és hazai példákat mutatunk.

Luxus-sziget drágán eladó ! Kerek százmilliót kóstál a Karib - tenger egyik leghíresebb trópusi paradicsoma, amely nemrégiben még a . Hispaniola a Karib - szigetek egyike, Szent Márton mellett, amelyet két szuverén állam oszt meg. Ingatlan hirdetések: Kereskedelmi ingatlan Szállodák. Az elnök ráunt a Karib - szigeten található hálószobás luxusvillára. Lehetőleg valami karib szigeten. Nekem ilyesmihez nem kell semmiféle kifogás, de tény, hogy majdnem egy hét rázkódás és porzabálás után . Az eladó sziget madártávlatból (Fotó: 7th Heaven Properties).


A sziget a Belize- ben található Dangriga partjaitól hajóval percre található. Raktározási célra fogják használni az épületet. Kiadó raktárak és logisztikai központok. Címkék: birtok, eladó , ingatlan , ingatlanbazár.


Afrika, Ázsia, Kanada, a Karib -térség, Amerika és a Csendes-óceán déli térsége. Nézzük, melyek a legizgalmasabb eladó szigetek a piacon. A hektáros szigeten két ingatlan található illetve hálószobával és lélegzetelállító kilátással az.


Nem sikerült eladni, ezért elárverezik Prince karibi meseszigetét. A Karib - tenger ezen része rendkívül népszerű. Kuba melletti Turks- és Caicos- szigeteken is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések