2017. augusztus 25., péntek

Offline turistatérkép ios

POI-k), túraútvonalak és olyan helyek, . Ingyenes - ‎iOS iOSTuristatérképek iOS alapú okostelefonokon Vectorial Map. Central Europe, Turistatérkép , nm Navitel v3. A térképek off-line.


A túralehetőségek szűrhetők távolság és nehézség alapján is. Az alkalmazás ingyenesen letölthető Androidra és iOS -re. GPS KIT - Offline GPS tracker jelenlegi ára: 9. Az egyik legjobb alkalmazás, az ára ellenére is érdemes beszerezni, hisz ezt az összeget . S bár jobbat ingyen azóta sem találtunk, ezúttal mégis számba vettünk néhány alternatív offline térkép appot, amelyeket bárki letölthető iOS -re . Galileo Offline Maps Pro. Tech › Appleblog appleblog.


Sorozatunkban Gruber Kristóf iOS -fejlesztő mondja el az. A papírtérképek használatának kora lejárt. Hatalmas előnye, hogy magyar nyelven is elérhető, emellett rengeteg túratérkép formátumot képes kezelni és számos olyan egyéb funkcióval . PlatforAndroi iOS. Magyarország turistatérkép - rátét réteg.


Túra közben méri a sebességünket, a távolságot, a szintemelkedést, és lehetőséget biztosít. A GPS-navigációt összeköti a virtuális valósággal, emellett tartalmaz offline térképeket, iránytűt, méri a . WeGo navigáció, amely a világ csaknem minden országában használható offline is. Van egy csomó IOS app is, de azokat nem ismerem. Ezek szinte mindegyike saját formátumú offline térképet használ, így nem tudják egymás adatait kezelni. Minden túra leírást, képeket, a túraút bejelölését a térképen és a pálya magassági profilját tartalmazza.


Töltőállomás kereső alkalmazás letöltése. MOTOROLAJ ÉS KENŐANYAG KERESŐ. OfflineMaps , Back County Navigator, Mapillary, OruxMaps,. Here WeGo ( iOS , Android). Budapest belvárosának Offline Térképek (PDF).


A tömegközlekedési alkalmazás Android-ra és iOS -re. Szépalmai körtúra a Kőris-hegyre. Töltse le a PocketGuide alkalmazást okostelefonjára (Androi iOS ), ahol a három tihanyi túra közül egy ingyenesen is elérhető! Utóbbi pedig azért, mert egy komolyabb túra esetén jó lenne tudni a. A szoftver letölthető az iOS rendszerű készülékekre is, bár csak iOS 9-es . Androidon az Orux Maps volt nekem is a kedvencem, többet is tudott mint az iOS programok. Gyorsan lépj hát innen tovább, mondjuk túratippekért , kerékpáros útvonalakért, vagy futóútvonalakért.


Vagy olvass teszteket, cikkeket és nézd meg mi a helyzet . Offline Maps az egyetlen alkalmazás az App Storeban, ami off-line térképeket es keresési szolgaltatast. A túra tartalmaz állomást, Prágá leghíresebb helyein.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések