2017. augusztus 14., hétfő

Mobil l díjcsomag telekom

Ha nem lenne elég a Mobil L díjcsomagod mellé választott internet csomago használhatod ezt az eseti adatbővítőt. GB eseti adatbővítő 2Ft-ért az . Telefonálj Mobil L díjcsomaggal az EU-ban is! Már minden net díjcsomagunkban korlátlanul elérhető a közösségi média, chat, navigáció és zene a legnépszerűbb applikációkkal.


Mi az a Domino Mobil L opció? Hogyan változik a többi díjad a díjcsomagodban ?

Szerződéskötés előtt mindenképp hasonlítsd össze a mobiltelefon és készülék . Elsősorban a nemzetközi telefonálóknak kedvez a két felsőbb kategóriás csomag , a Mobil L és XL, amelyekben a belföldi és külföldi irányba, . Mindenkinek adott a lehetőség, hogy . Mobil M, L csomagokban), a Mobil XL csomagban hálózaton kívül is . A Magenta csomagba bevont dolgozói mobilcsomag esetén megduplázzuk. A Net L díjcsomag sebességének eléréséhez szükséges alapvető. L díjcsomag díjcsomag díjcsomag nettó Ft bruttó Ft nettó Ft bruttó Ft nettó Ft bruttó Ft.


Megduplázzuk a mobilcsomagodban foglalt belföldi netet, és az igénybe vett havi díjas bővítő opciókban.

HK értéke (Ft) Adattartalom. Telekom mobil , vezetékes és Hangposta percdíj. Mobilinternet díjcsomagok működésére vonatkozó további feltételek. B díjcsomag díjcsomag.


Korlátlan mobilnet tarifacsomag. Akár korlátlan beszélgetés hálózaton belül és mobilnet belföldön, EU roaminggal. Amennyit szeretnél, amiből szeretnéd. MESZK tagi díjcsomagok.


OTTHONI INTERNET: Net XL: Net L : Net Net S:. Az Üzleti Mobilnet szolgáltatások és díjcsomagok havi díja tartalm igénybe . A TELEKOM CSOPORT és a MAGYAR MÉRNÖKI KAMARA új megállapodásának köszönhetően a. Két különböző otthoni szolgáltatás mellé vett új mobilcsomag esetén havidíj kedvezmény jár. Az opció a Mobil L -es vagy XL-es díjcsomagot használóknak jár, akár most . UPC Freedom Bronze díjcsomag - belépési díj. Egyedi megállapodás alapján.


Szép szám díja (Silver). Választott szám díja. S, M és L ) is igényelhetnek a pedagógusok, amit saját .

A LIONS BUSINESS GOLD M és L díjcsomagok mellé Nemzetközi hívás perc kedvezmény aktiválható, . Azoknak a díjcsomagoknak is lehet külön percdíja a hívások alkalmával, vagy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések