2017. augusztus 23., szerda

F1 teszt közvetítés

F1 teszt közvetítés

Vettel, Ferrari, 1m18. Sainz, McLaren, 1m18. A negyedik tesztnapot is leintették Barcelonában . Az első futamig sem kell várnunk arra, hogy élő F-es közvetítést láthassunk, a két hét múlva kezdődő barcelonai tesztelés ugyanis már erre is . Jó hír a fanatikus, már-már elvonási tünetektől szenvedő F-rajongóknak: mind a hat tesztnapot élőben kísérhetik figyelemmel. Minden eddiginél átfogóbb közvetítést ígér a téli tesztekről az F. HU-val pedig semmiről sem maradsz le! A tesztprogram órakor kezdődik majd a spanyol aszfaltcsíkon, ezt megelőzően viszont még lehull a . A téli tesztek – illetve az elmúlt évek sikerei – alapján kétségkívül a. Ausztrál Nagydíj programja, illetve TV-s közvetítése ! A Red Bull nem akart első lenni az utolsó előszezoni F-es teszten.


F1 teszt közvetítés

Räikkönen az élre állt, majd lerobbant az F-es teszt második napján. Fteszt - élő közvetítés a Hungaroringről. F-es weboldalán a helyszínről látnak el minden rajongót fotókkal és . Fhírek, háttér, technikai információk és tudósítások a Formula-csapatairól és.


A Minardi egykori tesztpilótája szerint a kényszerszünet nem tesz jót a . Kövessétek élő közvetítésünket az F-es téli tesztek első napjáról. Folyamatossan frissülő Formahírek, fhírek, világbajnokság. Teszt már volt Portimaóban, mostantól F-es futam is lehet (GPhírek) A portugáliai . Természetesen képes és videós anyagokat is láthattok az oldalunkon a neves versenypályáról. Még több Fhír:ÉLŐ F-ES KÖZVETÍTÉS : . A Formula–(rövidítve: F, magyarul korábban rendszerint Forma– angolul: Formula One ) a legrangosabb nemzetközi autóverseny-sorozat, melynek . A McLaren F-es autóbemutatója.


F1 teszt közvetítés

Az Alfa Romeo Sauber F-es autóbemutatója. Nincs a közeledben tévé, de van mobilon, tablete számítógépe interneteléréssel? Itt nézheted élőben a Forma-világbajnokság futamait.


Szűk három hónap után végre ismét felbőgnek kollektívan az F-es motorok, ugyanis megkezdődik. Tartsanak velünk és az élő szöveges közvetítésünkkel ! FAbu Dzabi nagydíj, Arab emirátusok online stream élőben . FTV PRO minden egyes nap nyolc órányi élő adást fog sugározni. F, GP GP Porsche Super Cup és boxutca-látogatással csütörtökön. F: Élő közvetítés a mai tesztnapról. Szerkesztő: Sebesta András.


F1 teszt közvetítés

Jóformán semmi sem változott,. Hazai Forma 1-fanatikus játékosok szervezik az FHungary Ligát, amely egy kidolgozott szabályrendszerrel, igényes közvetítéssel megtámogatott F.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések