2017. augusztus 23., szerda

Szállodai szoftverek használata

A Szobafoglalás menete a két kiemelt szállodai szoftverben. Továbbra is az Önök szálloda szoftver -ét fogjuk használni és bátran ajánlani! Egy mai, modern hotel szoftver segítséget nyújt a recepciósnak a foglalások.


Sorra vesszük a leghasznosabb szállodai szoftvereket, mint PMS,. Követi a készleteket, menedzseli a szobaasszonyokat és testreszabott jelentésekkel segíti a vezetés döntéseit.

A Shelter szállodai szoftver könnyen használható. Felhő alapú szálloda szoftver. SabeeApp senior szállodai tanácsadó, Magyarország.


NTAK-kal kommunikálni képes szálláshelykezelő szoftverek. Könnyen megtanulható szállodai szoftver. MERT KOMPLEX Étteremmel . Szállodai és számviteli szakemberek bevonásával fejlesztve.

Interneten kezelhető komplex szállás szoftverek. A legideálisabb választás önálló szálláshelyek üzemeltetői számára. Kisebb szállodák és Panziók. Mint minden weboldal, a hotelsystem. Online szállás nyilvántartó , Online foglalás , Channel manager.


Egyedi igényeket is kielégítő online szállodai szoftver , mely kisebb panzióktól kezdve, . Integrált szállodai szoftverek – FIDELIO és HOSTWARE. Bevezető – A számítógépes labor rendeltetésszerű használata. Ezek mellett a legtöbb szállodai programcsomag egész sor egyéb funkciót betölt. Nem kevésbé célszerû a kulcskártya- használat naplózása sem: . Márpedig nem célszerű asztali gépünket erre a célra használni , hiszen azt ki is. Azt persze ne várjuk, hogy a szállodai szobánkból egy WLAN-os kapcsolattal . A Hostware az egyik piacvezető: jelenleg mintegy 4hotel használ a cég által kifejlesztett szállodai szoftvert Magyarországon, köztük a . Georgen am Kreischberg HostWare-rel nyitott.


A szállodai szoftverek piaca Magyarországon.

A Diamant-Dent Hotel. Mosonmagyaróvár HostWare-t vezetett be. Ha szeretne egy olyan szállodában dolgozni, ahonnan a vendégek elégedetten.


A szoftvert vagy kevesebb szobával rendelkező hotelek részére terveztük. Amikor Ön nem a felhőben szeretne dolgozni vagy nincs szüksége a nagyobb . Ennek a filozófiának a jegyében ajánljuk figyelmébe a legújabb fejlesztésű éttermi szoftverünket , valamint szállodai rendszerünket, melyben megbízható .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések