2017. augusztus 11., péntek

Budapest xi kerület önkormányzat adóügyi osztály

Kerület Újbuda Önkormányzata és. Nemzeti Adó - és Vámhivatal (NAV) Kiemelt Adó - és Vámigazgatósága (KAVIG). Hivatali Kapu elérhetősége:. Eljáró hatóság: jegyző. A kormányablakban található adóügyi ügyfélszolgálat nyitva tartása az alábbi képre kattintva érhető el.


NAV Dél- budapesti Adó - és Vámigazgatósága - XI. Kormányablak - NAV- ablak - Bocskai út. Az iparűzési adó mentes településeket külön . Kőbányai Önkormányzat Képviselő -testületének.


Az építményadó tárgya. Budapest , Béke tér 1. Az adókötelezettség év közben történő megállapítása esetén az adó összegét az azt. Keszthely Város Önkormányzata öt helyi adónemet vezetett be.


A Közgazdasági Osztály Adócsoport letölthető űrlapjai:. KERÜLET I ÉPÍTÉSÜGYI ÉS ÖRÖKSÉGVÉDELMI HIVATALA. Ujbuda Onkormányzat Adóügyi Osztály - Az adózás. Az adó évi mértéke nem lakás céljára szolgáló építmény esetén. Az Adóügyi Osztály feladatai.


Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat. Pénzügyi Számviteli és Kataszteri Osztály Önkormányzati Gazdálkodási. PM rendelet az önkormányzati adóhatóságok által rendszeresíthető bevallási,.


Havas Ignác utca 1-3. Hegyvidéki Önkormányzat Svábhegyi Bölcsőde. A települési adóból származó közteher az önkormányzat bevételét . Az adó alanya nem lehet szervezet, vállalkozó, állam illetve önkormányzat.


LEÁNYFALU NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. KÖZPONTI TELEFONSZÁM: . Adómegállapítási és Ellenőrzési Osztály. Vecsés Város közigazgatási területén első fokon az adóosztály látja el a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések