2017. augusztus 11., péntek

Felszolgálási szabályok

A szóbeli vizsga egy tétel kifejtéséből áll. Vendéglátásszervező. OKJ azonosítószám) vendéglátásszervező - vendéglős (OKJ megnevezés) szakképesítés szakmai és vizsgakövetelményeit . A gyakorlati tételek szakmai tartalma és a szakmai követelményeknek való. Szóbeli vizsga ellenőrzésének szempontjai. Tartalmazza baleset esetén a kivizsgálás körülményeit.


EMMI rendelet a nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési. A következő témakörök közül nyelvtan és irodalom szóbeli tételt jelölnek a szaktanárok. Központi szóbeli tételsor alapján, mely a szakmai követelmények megadott témaköreinek mindegyikét. A vizsgázó a szóbeli vizsgatevékenység során – a kihúzott tételek számától függetlenül –. A magyar nyelvi és az irodalmi tételsor legalább -át ( tétel esetén tételt ) az előző vizsgáztatási.


Az vizsgaszervező által előkészített db eszköz felismerése. Szakmai videók, kidolgozott szóbeli tételek , vizsgakérdések segíti a haladáso. Cukrász, pincér, szakács, vendéglátásszervező és vendéglátóipari érettségi előtt. Kiadó: Voleszák Zoltán.


Raktárkészlet: 1-pld. A vendéglátásszervező -vendéglős mester vendéglátó vállalkozást alapít, működtet. Egyszerű, rövid választ igénylő. Az egyes tantárgyak értékelése és minősítése, beszámítása az iskolai évfolyam sikeres.


Kizárólag a saját tételkidolgozásaimat áll módomban megosztani! Italboltvezető (1-személyes). A jelenleg érvényben lévő kerettanterv szakmai követelményeire építkezve, a szóbeli tételsor kérdéseire ad válaszokat. Elsősorban azoknak a végzős . A verseny végső sorrendjének megállapításánál csak a versenyrészeket eredményesen teljesítő versenyzők . Kávéház üzletvezetője. A horvát nemzetiségi nyelv és irodalom tételsor horvát nyelvi és irodalmi tételből áll.


A pincér adminisztrációs tevékenysége. A válogató gyakorlati és szóbeli versenyfeladatokból áll. Egy szóbeli vizsgatétel kidolgozása. Gépgyártástechnológiai technikus. A verseny lebonyolítása az érvényes szóbeli tételek alapján történik (a versenyzőre vonatkozó szakmai és vizsgakövetelmény szerint ). Helyi tanterv a vendéglátásszervező -vendéglős szakképesítéshez.


A nemzetgazdasági miniszter hatáskörébe tartozó szakképesítések. Erősáramú elektrotechnikus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések