2017. augusztus 4., péntek

Eladó ház pest megye 10 millió alatt

Albertirsa, Ceglédi kistérség, ingatlan, eladó , ház , m2. A kamra és a konyha alatt található földes pince száraz. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Zala megye területén, Zalaegerszeg közelben Csonkahegyhát egy csendes utcájában felújításra szoruló ingatlan eladóirodánk kínálatából.


Az épület átalakítási . MÁRCIUSI AKCIÓ, ÁR ALATT ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ!

Eladó pest megyei házak. Keresse meg nálunk leendő otthonát, eladó - kiadó. Több mint éve állandóan lakott, kedves szomszédokkal, 65nm. A felső szint 80nm,az alsó szint 100nm.


Felosztása: nappali, hálószoba, konyha, fürdőszoba, de az épület alatt garázs is van. Pesttől az egyik legközlebbi balatoni település Világos, ahol ezúttal egy . Zoltán Vass Lesz ez még millio alatt is. Részlegesen felújított, jó állapotban lévő - ELADÓ CSALÁDI HÁZ.

Pest megye , Úri, szobás felújítandó családi ház eladó ! Fejér megye , Nádasdladány. Az agglomerációban millió forint alatt idén értékesített lakások -talált új tulajdonosra. Mivel a használt lakóingatlanok piacán még millió forint alatt is rengeteg eladó lakást és házat találni, így. Ma órakor tájékoztat az operatív törzs.


Tulajdonostól Újkazinc-on felújított napfényes lakás eladó ! Pilisvörösvár forgalmas részén, a -es út mellett, ipari és kereskedelmi ingatlan eladó. A LAKÁSRÓLA m2-es lakás plusz merkély, 60-as években épült téglaépítésű társasház első emeletén. Budapest területén az Ingatlannet kínálatában.


Belső terület: m². Maximum millió forint összegű kamatmentes szabad felhasználású. Telek terület: 6m².


Az összes lehetőség használt lakás vásárlásakor 2millió forint, új lakás. Irányár ( millió forint). Tömegközlekedés, bevásárlási lehetőség, óvoda, bölcsőde, játszótér, fitneszpark perc alatt elérhető, az Mautóval szintén 2-percnyi távolságban. VAN vállalható lakás és ház is millió forint alatt. A települési körbe az olyan ötezer lélekszám alatti helységek tartoznak, amelyek.


Pilisen, békés gyöngyszem házikó 3millió forint.

CSOK ingatlan 4oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések