2017. május 3., szerda

Cukrász tanfolyam miskolc 2019

Képzést biztosító intézmény ‎: ‎ OKTÁV Továbbk. Digitális oktatás otthonában! Szerezzen szakmai tudást akár távoktatásban! A cukrász képzést érintő részletes tájékoztatónkért . A szakmai képzés országosan elérhető, kedvező áron, részletfizetéssel.


Jelentkezzen most, szerezzen szaktudást akár munka . Nem tudjuk, hogy indul-e a képzés, de nézd meg egy másik . Tanfolyamunk képzési. Gyakorlatias tanfolyamok , minőségi szakmai képzések. OKJ tanfolyamainkhoz több nyelvű bizonyítványt is kérhetsz!


OKJ képzések hatalmas kedvezményekkel, havi kamatmentes részletfizetéssel! A miskolci Stúdium Szakközépiskola téged is vár! Ez a franciák legendás krémese, egyike a leglátványosabb és legfinomabb ínyencségeknek.


KÜLÖN ÉRTESÍTÉST NEM KÜLD AZ ISKOLA! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az alábbi helyszínen kizárólag képzés folyik! Ismerje meg az új OKJ szakmáit, találja meg az Önnek ideális tanfolyamot országos képzéskeresőnkben! FÉLÉVI MESTERVIZSGÁRA FELKÉSZÍTŐ TANFOLYAMOK. A Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara . Várjuk jelentkezésed a hatvani Ingatlanközvetítő tanfolyamunkhoz.


A résztvevők számára a tanfolyam díjmentes, a képzés időtartama alatt. Csecsemő és gyermekápoló. Miskolc , Meggyesalja u. OKJ-s tanfolyam vagy szakmaszerzés). Oktatási napok ‎: ‎minden szombat Képzés költsége ‎: ‎205.


A koronavírus-járvány idején még inkább higgadtságra, megfontoltságra van szükségünk. Kérjük Önöket, hogy ne szóbeszédek és rémhírek .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések