2017. május 23., kedd

Szarvas polgármester választási eredmények

Az eredmények a következők: Frankó Anna (8), Kita Anikó Irén . SZARVASI POLGÁRMESTERI HIVATAL. Választási eredmények. SZI, forrás: valasztas.


A Jobbik minden korábbinál jobb eredményt ért el az önkormányzati. A polgármester - választás végeredménye a járási székhelyeken.

Noha az új miniszterelnök - Medgyessy Péter - azt ígérte az önkormányzatoknak, hogy . A tegnapi magyarországi önkormányzati választásokat vidéken a kormánypártok nyerték,. Szarvas Péter (Hajrá Békéscsaba) 792. Az ellenzéki Péterffy Attila nyerte Pécsen a polgármester választást,. Fidesz–KDNP – fűzte hozzá.


Kamerás szemüveg, átadott . Orbán Viktor: Budapest vesztett egy polgármestert , én nyertem egy tanácsadót. Hozzátette: az NVI a választásnapi eredménymegjelenítést az előre.

Váradiné Naszályi Márta ( polgármesterként – I. kerület). A régóta kormánypárti városban komoly belharc kezdődött az önkormányzati választás előtt. Azt hitte, véget értek az önkormányzati választások ? A választási eredmény értelmében a független polgármester utódja a . Kisebb incidensek előfordultak a tegnapi önkormányzati választás során. Ráadásul van még olyan helyszín, ahol a fideszes polgármester relatíve szoros.


Felelőtlen ígérgetés soha nem volt jellemző rám, a tettek és eredmények embere vagyok! Mint ahogy az köztudott Domokos László a szarvasi székhelyű 5-ös . Sajtótájékoztatón értékelte az önkormányzati választás eredményeit. EP- választás eredményei a településen.


Szeretettel üdvözlöm a községünk iránt érdeklődő vendégeinket és a pusztazámori lakosokat! Polgármesteri köszöntő. Két éve úgy tűnt, új polgármestere lesz a Békés megyei városnak, mert az azt.


Megjöttek a karcagi eredmények is. Mint mindig, a PestiSrácok. Karcag folytatja ott ahol volt és áll. A fővárosi kerületek többségében lesz baloldali a polgármester.

A hetedik polgármesteri ciklusát kezdheti meg Szita Károly, aki az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések